Jade Vaneerdewegh

lodh

Jade është një avokate e prirur dhe e përkushtuar me pasion për ligjin dhe arritjen e rezultateve më të mira të mundshme. Ajo i qaset çështjeve komplekse ligjore në mënyrë të qartë dhe efektive, me argumente të forta ligjore. Jade vlerëson analizat e plota dhe gërmon thellë në fakte dhe legjislacion për të zhvilluar raporte dhe këshilla të sakta, duke synuar të arrihet rezultati më i mirë për rastin tuaj. Ajo është e përfshirë dhe miqësore, dëgjon shqetësimet dhe qëllimet tuaja dhe zhvillon strategji të përshtatshme. Në Law & More, Jade kryesisht punon në fushat e ligjit penal, ligjit familjar dhe ligjit civil.

Në kohën e saj të lirë, Jade pëlqen të bëjë pazar, të hajë jashtë, të kalojë kohë me miqtë dhe familjen dhe të udhëtojë në vende të reja.

Çfarë thonë klientët për ne

Imazhi i Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Avokati-në-ligjit
Avokati-në-ligjit
Avokati-në-ligjit
Këshilli Ligjor
Law & More