LITIMI ND INTERNATIONALRKOMBTAR

KONTAKT LAW & MORE

Avokat Ndërkombëtar

Të bësh biznes nënkupton kalimin e kufijve. Po sikur të lindë mosmarrëveshje? Cila gjykatë është kompetente për zgjidhjen e mosmarrëveshjes? Cili ligj është i zbatueshëm për mosmarrëveshjen?

Ndonjëherë, përfundimi do të jetë se një gjykatë Hollandeze do të duhet të zbatojë ligjin ndërkombëtar ose anasjelltas. Për të parandaluar këtë situatë, ne i ndihmojmë klientët holandezë dhe ndërkombëtarë në negociatat dhe hartimin e marrëveshjeve në mënyrë që të jetë e qartë se cila procedurë duhet të ndiqet në rast të mosmarrëveshjes.

Ne jemi me përvojë të gjerë në procedurat ligjore Hollandeze dhe ndërkombëtare, procedurat e arbitrazhit dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve. Në rast se procedurat zhvillohen në vende të tjera se Hollanda, ne bashkëpunojmë me avokatë të besueshëm, duke u siguruar që interesat e klientëve tanë të mbrohen siç duhet.

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

"Doja të kisha një avokat i cili është gjithmonë gati për mua, madje edhe gjatë fundjavave"

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 (0) 40 369 06 80 ose na dërgoni një e-mail:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl