Ne jemi me përvojë të gjerë në procedurat ligjore Hollandeze dhe ndërkombëtare, procedurat e arbitrazhit dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve. Në rast se procedurat zhvillohen në vende të tjera se Hollanda, ne bashkëpunojmë me avokatë të besueshëm, duke u siguruar që interesat e klientëve tanë të mbrohen siç duhet.

LITIMI ND INTERNATIONALRKOMBTAR
KONTAKT LAW & MORE

Avokat Ndërkombëtar

Të bësh biznes nënkupton kalimin e kufijve. Po sikur të lindë mosmarrëveshje? Cila gjykatë është kompetente për zgjidhjen e mosmarrëveshjes? Cili ligj është i zbatueshëm për mosmarrëveshjen?

Ndonjëherë, përfundimi do të jetë se një gjykatë Hollandeze do të duhet të zbatojë ligjin ndërkombëtar ose anasjelltas. Për të parandaluar këtë situatë, ne i ndihmojmë klientët holandezë dhe ndërkombëtarë në negociatat dhe hartimin e marrëveshjeve në mënyrë që të jetë e qartë se cila procedurë duhet të ndiqet në rast të mosmarrëveshjes.

Ne jemi me përvojë të gjerë në procedurat ligjore Hollandeze dhe ndërkombëtare, procedurat e arbitrazhit dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve. Në rast se procedurat zhvillohen në vende të tjera se Hollanda, ne bashkëpunojmë me avokatë të besueshëm, duke u siguruar që interesat e klientëve tanë të mbrohen siç duhet.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

Shërbimet e Law & More

E drejta e korporatave

Avokat i korporatës

Companydo kompani është unike. Prandaj, do të merrni këshilla juridike që janë drejtpërdrejt të rëndësishme për kompaninë tuaj

Njoftim për parazgjedhje

Avokat i përkohshëm

Keni nevojë për një avokat përkohësisht? Siguroni mbështetje të mjaftueshme juridike falë Law & More

Avokat

Avokati i imigracionit

Ne merremi me çështje që kanë të bëjnë me pranimin, vendbanimin, dëbimin dhe të huajt

Marrëveshja e aksionarëve

Avokati i biznesit

Do sipërmarrës duhet të merret me ligjin e ndërmarrjeve. Përgatituni mirë për këtë.

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 (0) 40 369 06 80 ose na dërgoni një e-mail:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.