Planifikimi tatimor është praktikë e strukturimit fiskal optimal të korporatës në mënyrë që të mbahet shkalla efektive e taksave sa më e ulët të jetë e mundur. Edhe pse zakonisht konsiderohet si e padëshiruar, planifikimi i taksave nuk është i paligjshëm. Planifikimi i taksave mund të ekzistojë për shkak të ndryshimit në legjislacionin kombëtar dhe ndërkombëtar, ndryshimet në traktatet e përfunduara tatimore dhe për shkak të mënyrës së mbivendosjes ose mbivendosjes së këtyre rregullave.

PLANIFIKIMI TATIMOR NDATIONRKOMBTAR & KOMBTAR
KONTAKT LAW & MORE

Planifikimi Ndërkombëtar dhe Kombëtar i Taksave

Planifikimi tatimor është praktikë e strukturimit fiskal optimal të korporatës në mënyrë që të mbahet shkalla efektive e taksave sa më e ulët të jetë e mundur. Edhe pse zakonisht konsiderohet si e padëshiruar, planifikimi i taksave nuk është i paligjshëm. Planifikimi i taksave mund të ekzistojë për shkak të ndryshimit në legjislacionin kombëtar dhe ndërkombëtar, ndryshimet në traktatet e përfunduara tatimore dhe për shkak të mënyrës së mbivendosjes ose mbivendosjes së këtyre rregullave.

La Law & More praktika tatimore merret me çështje holandeze dhe ndërkombëtare.

Në bashkëpunim me partnerët tanë tatimorë, ne ofrojmë këshilla tatimore dhe planifikim për individë me vlerë të lartë neto dhe familjet e tyre, të cilët janë ose i nënshtrohen taksimit Hollandez. Profesionistët tanë janë të preokupuar me çështje tatimore për një sërë biznesesh familjare holandeze dhe ndërkombëtare me operacione ndërkombëtare. Ne gjithashtu përfaqësojmë klientë holandezë dhe ndërkombëtarë në polemikat ndërkombëtare të taksave dhe shpesh zhvillojmë procedura gjyqësore tatimore kundër autoriteteve tatimore holandeze.

Law & More gjithashtu ndihmon në një gamë të gjerë të planifikimit të pasurive dhe çështjeve të planifikimit të suksesit të biznesit për klientët privatë dhe ndërmarrjet e tyre. Ne jemi shumë të specializuar në hartimin dhe zbatimin e teknikave më të fundit (ligjore) në planifikimin multi-juridiksional për të arritur struktura efektive për klientët tanë që të qëndrojnë në përputhje me taksat dhe të realizojnë efikasitetin e taksave.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje ligjore personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.