NË NEVOJË PËR AVOKAT TË PRONËSISË INTELEKTUALE?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të Hënën deri të Premten nga 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë rastin tuaj dhe nxjerrin një plan veprimi të përshtatshëm
Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

Avokat i Pronës Intelektuale

Për të parandaluar njerëzit e tjerë që të përdorin punën tuaj, ligji i pronësisë intelektuale ofron mundësinë për të mbrojtur idetë tuaja të zhvilluara dhe konceptet krijuese. Kjo do të thotë që krijimet tuaja mund të përdoren vetëm me lejen tuaj. Kjo është veçanërisht e rëndësishme në shoqërinë tonë që ndryshon me shpejtësi dhe inovacion.

Menyja e Shpejtë

Dëshironi të dini më shumë rreth ligjit të pronësisë intelektuale? Specialistët në Law & More mund t'ju ofrojë ndihmë juridike nëse dëshironi të mbroni idetë ose krijimet tuaja. Nëse na kontaktoni, ne do t'ju ndihmojmë në regjistrimin e pronës intelektuale dhe do të veprojmë në emrin tuaj kundër çdo shkelësi. Ekspertiza jonë në fushën e ligjit të pronësisë intelektuale është:

  • E drejta e autorit;
  • Markat tregtare;
  • Patentat dhe patentat;
  • Emrat tregtarë.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

PARTNER MENAXHUES / AVOKAT

tom.meevis@lawandmore.nl

drejtat e pronësisë intelektuale

Avokati i të drejtave të autorit

Avokati i të drejtave të autorit

Jeni pronar i një libri, filmi, muzike, pikture, fotografie apo skulpture? Kontaktoni me ne.

Regjistrimi i markës tregtare

Regjistrimi i markës tregtare

Dëshironi të regjistroni produktin ose shërbimin tuaj? Ne mund t'ju ndihmojmë.

Aplikoni për një imazh të patentës

Bëni kërkesë për një patentë

A jeni pronar i një shpikjeje? Organizoni një patentë.

Emrat e tregtisë

Emrat e tregtisë

Ne ju ndihmojmë të regjistroni emrin tuaj tregtar.

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Pronë intelektuale

Nëse jeni një shpikës, projektues, zhvillues ose autor, mund ta mbroni punën tuaj përmes ligjit të pronësisë intelektuale. Ligji i pronësisë intelektuale siguron që të tjerët mund të mos përdorin krijimet tuaja, përveç nëse ju lejoni ta bëni këtë. Kjo ju jep mundësinë për të ribërë investimet tuaja në zhvillimin e një produkti. Për të marrë mbrojtje, është e rëndësishme që të keni një ide të hollësishme. Vetëm një ide nuk është e mjaftueshme, pasi mund të përpunohet në disa mënyra. Kur keni një ide të zhvilluar, avokatët tanë mund të regjistrojnë pronën tuaj intelektuale në mënyra të ndryshme. Ekzistojnë lloje të ndryshme të ligjit të pronësisë intelektuale, të cilat mund të përdoren veçmas ose në kombinim.

Çfarë thonë klientët për ne

Avokatët tanë të Pronësisë Intelektuale janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

Të drejtat e ndryshme pronësore

Ekzistojnë lloje të ndryshme të ligjeve të pronësisë intelektuale, natyra, fushëveprimi dhe kohëzgjatja e të cilave ndryshojnë nga një e drejtë pronë në tjetrën. Ndonjëherë disa të drejta të pronësisë intelektuale mund të regjistrohen në të njëjtën kohë. Law & MoreEkspertiza në fushën e së drejtës së pronësisë intelektuale përfshin të drejtat e autorit, ligjin e markave tregtare, patentat, patentat dhe emrat e tregtisë. Duke kontaktuar Law & More mund të pyesni për mundësitë.

Copyright

E drejta e autorit mbron veprat e krijuesit dhe i jep krijuesit të drejtën të botojë, riprodhojë dhe mbrojë punën e tij nga keqpërdorimi nga palët e treta. Termi 'punë' përfshin libra, filma, muzikë, piktura, fotografi dhe skulptura. Megjithëse e drejta e autorit nuk ka nevojë të aplikohet, pasi që automatikisht ndodh kur krijohet një vepër, këshillohet që të drejtat e autorit të regjistrohen. Për të vendosur të drejtën, gjithmonë mund të dëshmoni se puna ekzistonte në një datë të caktuar. Dëshironi të regjistroni të drejtat e autorit tuaj dhe të mbroni punën tuaj kundër personave që shkelin të drejtat e autorit tuaj? Ju lutemi kontaktoni avokatët në Law & More.

Ligji për marka tregtare

Ligji për markat tregtare bën të mundur regjistrimin e markës tuaj, në mënyrë që askush të mos mund ta përdorë emrin tuaj pa lejen tuaj. Një e drejtë e markës tregtare konfirmohet vetëm nëse regjistroni markën e markës tregtare në regjistrin e markës tregtare. Law & Moreavokatët do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë për këtë. Nëse marka juaj është regjistruar dhe përdorur pa lejen tuaj, kjo është një shkelje e markës tregtare. juaj Law & More avokati do të jetë në gjendje t'ju ndihmojë të ndërmerrni masa kundër shkelësve.

Patentat dhe patentat

Pasi të keni krijuar një shpikje, produkt teknik ose proces, mund të aplikoni për patentë. Patenta siguron që të keni të drejtën ekskluzive për shpikjen, produktin ose procesin tuaj. Për të aplikuar për patentë, duhet të plotësoni katër kërkesa:

  • Duhet të jetë një shpikje;
  • Shpikja duhet të jetë e re;
  • Duhet të ketë një hap shpikës. Kjo do të thotë që shpikja juaj duhet të jetë inovative dhe jo vetëm një përmirësim i vogël në një produkt ekzistues;
  • Shpikja juaj duhet të jetë e zbatueshme industrialisht.

Law & More kontrollon se i plotësoni të gjitha kërkesat dhe ju ndihmon të aplikoni për patentë.

Emrat e tregtisë

Një emër tregtar është emri nën të cilin drejtohet një kompani. Një emër tregtar mund të jetë i njëjtë me një markë marke, por nuk është gjithmonë kështu. Emrat e tregtisë mund të mbrohen duke i regjistruar ato në Dhomën e Tregtisë. Konkurrentëve nuk u lejohet të përdorin emrin tuaj tregtar. Emrat e tregtisë që janë ngatërrues të ngjashëm me emrin tuaj tregtar gjithashtu nuk lejohen. Sidoqoftë, kjo mbrojtje është e kufizuar në rajon. Kompanitë në një rajon tjetër mund të përdorin një emër të ngjashëm ose të njëjtë. Sidoqoftë, një emër tregtar mund t'i jepet mbrojtje shtesë duke e regjistruar gjithashtu atë si markë tregtare. Avokatët në Law & More do të jenë të lumtur t'ju këshillojnë për mundësitë.

A jeni duke kërkuar për një avokat të pronës intelektuale? Ju lutem kontaktoni Law & More. Ne mund t'ju ndihmojmë të krijoni të drejtat tuaja dhe t'ju mbështesim kur të drejtat tuaja janë shkelur.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More