Çfarë është letra e regjistruar

Një letër e regjistruar është një letër që regjistrohet dhe gjurmohet gjatë gjithë kohës në sistemin e postës dhe kërkon që postuesi të marrë një nënshkrim për ta dorëzuar atë. Shumë kontrata të tilla si politikat e sigurimit dhe dokumentet ligjore specifikojnë që njoftimi duhet të jetë në formën e një letre të regjistruar. Duke regjistruar një letër, dërguesi ka një dokument ligjor që tregon se njoftimi është dorëzuar.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More