Çfarë është avokati

Avokat ose avokat është personi që ushtron profesionin e avokatit. Puna si avokat përfshin zbatimin praktik të teorive dhe njohurive abstrakte juridike për të zgjidhur probleme specifike të individualizuara, ose për të avancuar interesat e atyre që punësojnë avokatë për të kryer shërbime juridike.

Law & More B.V.