Çfarë bën një avokat – Një avokat është i licencuar për të ushtruar profesionin e avokatit

Një avokat është i licencuar për të ushtruar profesionin e avokatit dhe është i detyruar të mbështesë ligjin duke mbrojtur gjithashtu të drejtat e klientit të tyre. Disa detyra që lidhen zakonisht me një avokat përfshijnë: ofrimin e këshillave ligjore dhe këshilltarëve, hulumtimin dhe mbledhjen e informacionit ose provave, hartimin e dokumenteve ligjore në lidhje me divorcet, testamentet, kontratat dhe transaksionet e pasurive të patundshme dhe ndjekjen penale ose mbrojtjen në gjykatë.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.