Cili është qëllimi i ushqimit

Qëllimi i detyrimit ushqimor është të kufizojë çdo efekt ekonomik të padrejtë të një divorci duke siguruar të ardhura të vazhdueshme një bashkëshorti pa pagë ose me pagë më të ulët. Një pjesë e justifikimit është se një ish-bashkëshort mund të ketë zgjedhur të heqë dorë nga një karrierë për të mbështetur familjen dhe i duhet kohë për të zhvilluar aftësi pune për të mbajtur veten.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me divorcin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Avokatët e divorcit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.