Për çfarë është ushqimi

Alimentacioni ka për qëllim të sigurojë mbështetje financiare për bashkëshortin i cili ka të ardhura më të ulëta, ose në disa raste, pa të ardhura fare. Për shembull, në rastet kur ka fëmijë të përfshirë, burri historikisht ka qenë mbajtës i familjes, dhe gruaja mund të ketë hequr dorë nga një karrierë për të rritur fëmijët dhe do të jetë në disavantazh financiar pas një ndarjeje ose një divorci. Ligjet në shumë shtete diktojnë që një bashkëshort i divorcuar ka të drejtë të jetojë të njëjtën cilësi të jetës që kishin më parë kur martohej.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me divorcin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Avokatët e divorcit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More