Marrëveshja e ndarjes

Një marrëveshje ndarjeje është një dokument që dy persona në një martesë përdorin për të ndarë pasuritë dhe përgjegjësitë e tyre kur përgatiten për ndarje ose divorc. Ai përfshin kushte për të ndarë kujdestarinë e fëmijëve dhe mbështetjen e fëmijëve, përgjegjësitë prindërore, mbështetjen e bashkëshortëve, pasurinë dhe borxhet, dhe aspektet e tjera familjare dhe financiare që bashkëshortët mund të dëshirojnë të ndajnë ose ndajnë.

Law & More B.V.