rimartesa

Ripartësia do të thotë të martohesh përsëri pas vdekjes ose divorcit nga një bashkëshort. Shtë një martesë e dytë ose e mëvonshme. Ri-martesa mund të paraqesë disa çështje ligjore siç janë ushqimi, kujdestaria dhe dispozitat e trashëgimisë.

Law & More B.V.