Sa divorc ushqimi

Shuma e detyrimeve ushqimore nuk është një shumë fikse, por llogaritet për çdo divorc në bazë të situatës tuaj personale dhe të ish-partnerit tuaj. Të ardhurat tuaja, nevojat personale dhe nevojat e fëmijëve tuaj, nëse keni, merren parasysh.

Law & More B.V.