Ligji i familjes

E drejta familjare është fusha e së drejtës që adreson marrëdhëniet familjare. Ai përfshin krijimin e marrëdhënieve familjare dhe prishjen e tyre. Ligji familjar adreson ekzekutimin e një martese, divorci, lindje, birësimi ose autoriteti prindëror.

Keni nevojë për ndihmë juridike ose këshilla në lidhje me ligjin e familjes? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Avokatët e familjes do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.