Shkurorëzimi për mbështetjen e fëmijëve

Nëse fëmijët janë të përfshirë në një divorc, mbështetja e fëmijëve është një pjesë e rëndësishme e rregullimeve financiare. Në rastin e bashkë-prindërimit, fëmijët jetojnë në mënyrë alternative me të dy prindërit dhe prindërit ndajnë shpenzimet. Ju mund të bëni marrëveshje në lidhje me mbështetjen e fëmijëve së bashku. Këto marrëveshje do të përcaktohen në një plan prindëror. Ju do ta paraqisni këtë marrëveshje në gjykatë. Gjykatësi do të marrë parasysh nevojat e fëmijëve kur vendos për mbështetjen e fëmijës. Për këtë qëllim janë zhvilluar tabela të veçanta, gjykatësi merr të ardhurat siç ishin pak para divorcit, si pikënisje. Përveç kësaj, gjyqtari përcakton shumën që personi i cili duhet të paguajë ushqim mund të humbasë. Kjo quhet aftësia për të paguar. Gjithashtu merret parasysh aftësia e personit që kujdeset për fëmijët. Gjyqtari i bën marrëveshjet përfundimtare dhe i regjistron ato. Shuma e mirëmbajtjes rregullohet çdo vit.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me divorcin? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Tona Avokatët e divorcit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.