Çfarë është menaxhimi strategjik

Menaxhimi strategjik është menaxhimi i burimeve të një organizate për të arritur qëllimet dhe objektivat e saj. Menaxhimi strategjik përfshin vendosjen e objektivave, analizimin e mjedisit konkurrues, analizimin e organizatës së brendshme, vlerësimin e strategjive dhe sigurimin që menaxhmenti të nxjerrë strategjitë në të gjithë organizatën.

Keni nevojë për ndihmë ligjore apo këshilla në lidhje me menaxhimin strategjik? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist i së drejtës korporative do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.