Çfarë është ligji tregtar

E drejta tregtare është një fushë e gjerë e ligjit, statuteve, çështjeve dhe doganave, e cila merret me tregti, shitje, blerje, shitje, transport, kontrata dhe të gjitha format e transaksioneve të biznesit.

Law & More B.V.