Çfarë është biznesi ndërkombëtar

Biznesi ndërkombëtar i referohet tregtisë së mallrave, shërbimeve, teknologjisë, kapitalit dhe / ose njohurive përtej kufijve kombëtarë dhe në një shkallë globale ose transnacionale. Ai përfshin transaksione ndërkufitare të mallrave dhe shërbimeve ndërmjet dy ose më shumë vendeve.

Law & More B.V.