Çfarë është financa

Financat janë një term i gjerë që përshkruan aktivitetet që lidhen me bankën, huatë ose borxhin, kredinë, tregjet e kapitalit, paratë dhe investimet. Në thelb, financat përfaqësojnë menaxhimin e parave dhe procesin e blerjes së fondeve të nevojshme. Financat gjithashtu përfshijnë mbikëqyrjen, krijimin dhe studimin e parave, bankave, kredive, investimeve, aktiveve dhe pasiveve që përbëjnë sistemet financiare.

Keni nevojë për ndihmë ligjore apo këshilla në lidhje me financat? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist i së drejtës korporative do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More