Çfarë është zhvillimi i biznesit

Zhvillimi i biznesit mund të përmblidhet si ide, nisma dhe aktivitete që ndihmojnë për ta bërë një biznes më të mirë. Kjo përfshin rritjen e të ardhurave, rritjen në drejtim të zgjerimit të biznesit, rritjen e përfitimit duke ndërtuar partneritete strategjike dhe duke marrë vendime strategjike të biznesit.

Law & More B.V.