Çfarë është mesatarja b2b

B2B është një term ndërkombëtar për biznes nga biznesi. I referohet kompanive që posaçërisht bëjnë biznes me kompani të tjera. Shembujt përfshijnë kompanitë prodhuese, shitësit me shumicë, bankat e investimeve dhe kompanitë pritëse që nuk operojnë në tregun privat.

Law & More B.V.