Çfarë është një ekskluzivitet

E drejta ekskluzive është një formë biznesi në të cilën franshizori (pronari i markës dhe kompania mëmë) i ofron një sipërmarrësi mundësinë për të hapur degën e tij ose të saj të biznesit.

Law & More B.V.