Çfarë është një korporatë

Korporata është një entitet ligjor afarist në të cilin pronarët mbrohen nga përgjegjësia për veprimet e shoqërisë dhe statusin financiar. E ndarë nga pronarët ose aksionarët, një korporatë mund të ushtrojë shumicën e të drejtave dhe përgjegjësive që një pronar individual i biznesit do të zotërojë, që do të thotë që një korporatë mund të hyjë në kontrata, të marrë hua para, të padisë dhe të paditet, të ketë pasuri të veta, të paguajë taksa dhe të punësojë punonjesit.

Keni nevojë për ndihmë ligjore ose këshilla në lidhje me korporatën? Apo keni ende pyetje në lidhje me këtë temë? Jonë Jurist i së drejtës korporative do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.