Çfarë është një biznes

Biznesi është një fjalë tjetër për kompaninë. Një kompani kryen aktivitete tregtare që synojnë të bëjnë një fitim të arritur duke shitur dhe siguruar mallra ose shërbime.

Law & More B.V.