Ndërsa jetoni dhe punoni në Hollandë, ju si një emigrant mund të hasni disa çështje ligjore. Në fund të fundit, ligji Hollandez është kompleks dhe përfshin juridiksione të ndryshme që shpesh kontraktohen ose kryqëzohen.

A po merreni me një mosmarrëveshje në Holandë?
KONTAKT LAW & MORE

Shërbime të mërgimit

Ndërsa jetoni dhe punoni në Hollandë, ju si një emigrant mund të hasni disa çështje ligjore. Në fund të fundit, ligji Hollandez është kompleks dhe përfshin juridiksione të ndryshme që shpesh kontraktohen ose kryqëzohen. Për shembull, për një mërgimtar mund të lindin pyetje të ndryshme juridike në fushën e:

Ligji i kontratës. Kur pronari, për shembull, mund ta ndërpresë qiranë ose ta ndërpresë marrëveshjen e blerjes si blerës? Cilat (kushte shtesë) janë të lidhura me kontratën tuaj të mërgimit dhe çfarë kuptimi kanë ato?
Ligji i punësimit. Po sikur të merresh me sëmundje? Si një mërgimtar, a keni të drejtë të paguani ose të përfitoni nga papunësia? A zbatohet mbrojtja nga largimi nga Holanda në rastin tuaj kur përballeni me pushimin nga puna?
Ligji i përgjegjësisë. Kush është përgjegjës nëse shkelet një marrëveshje e caktuar? Kush mund të konsideroni përgjegjësi kur ndodh një aksident (i lidhur me punën)? Dhe a jeni personalisht përgjegjës nëse një person tjetër pëson dëm si rezultat i veprimeve tuaja?
Ligji i imigracionit. A keni nevojë për leje qëndrimi për të jetuar ose punuar në Hollandë? Nëse po, cilat kushte duhet të plotësoni? Dhe çfarë pasojash ka papunësia për lejen tuaj të qëndrimit apo jo?

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Cilado qoftë çështja juridike ose juridiksioni me të cilin keni të bëni, është e rëndësishme që të jeni të vetëdijshëm për pozicionin tuaj juridik. Në fund të fundit, ju nuk doni të përballeni me surpriza (më pas). Law & More ka një ekip të dedikuar të avokateve në shumë gjuhë, të cilët janë ekspertë në ligjin e kontratave, ligjin e përgjegjësisë, ligjin e punës dhe imigracionin dhe mund t'ju informojnë për pozicionin tuaj juridik. Për më tepër, ata mund t'ju ndihmojnë për hartimin dhe kontrollimin e kontratave ose aplikimin për lejen tuaj të qëndrimit. A po kërkoni për një juridiksion tjetër? Pastaj shikoni faqen tonë të ekspertizës, e cila rendit të gjitha juridiksionet tona.

Shërbime të mërgimit

A po merreni me një mosmarrëveshje në Hollandë? Po ashtu atëherë Law & More është atje për ju. Kur palët janë në një situatë konflikti, të shkosh në gjykatë është një veprim i zakonshëm dhe shpesh i shpejtë. Sidoqoftë, procedurat ligjore jo gjithmonë ofrojnë zgjidhjen më të mirë dhe konfliktet midis palëve mund të zgjidhen më mirë dhe me efikasitet në një mënyrë tjetër, për shembull përmes ndërmjetësimit. Avokatët tanë ju ndihmojnë që nga fazat e hershme deri në fazën përfundimtare të mosmarrëveshjes. Duke vepruar kështu, ata bëjnë paraprakisht një vlerësim të informuar të rreziqeve dhe mundësive. Në të dy rastet, Law & MoreAvokatët e bazojnë punën e tyre në një strategji të mirë-konsideruar që është përcaktuar së bashku me ju.

A keni ndonjë problem juridik në Hollandë dhe a dëshironi ta shihni atë të zgjidhur? Ju lutem kontaktoni Law & More. Kur shumica e avokatëve ofrojnë vetëm njohuri juridike dhe një pikëpamje kritike, Law & Moreavokatët ofrojnë diçka shtesë. Përveç njohurive tona mbi ligjin Hollandez (procedural), ne kemi përvojë të gjerë ndërkombëtare. Zyra jonë nuk është vetëm ndërkombëtare në lidhje me fushën dhe natyrën e shërbimeve të saj, por edhe në lidhje me gamën e klientëve të përparuar vendas dhe ndërkombëtarë. Kjo është arsyeja pse ne Law & More kuptoni sfidat me të cilat përballen emigrantët dhe janë në gjendje t'ju ndihmojnë sa më mirë të jetë e mundur përmes një qasjeje praktike dhe personale.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.