Ligji Evropian (BE)

Hollanda është një shtet anëtar i Bashkimit Evropian. Në shumë fusha, ligji Hollandez rrjedh nga legjislacioni Evropian. Gjithashtu, legjislacioni i BE-së mund të zbatohet drejtpërdrejt në Hollandë. Si rezultat i kësaj, ekziston një shans i madh që ndërmarrjet të përballen me legjislacionin e BE-së.

Brenda Bashkimit Evropian, janë krijuar katër liri: lëvizja e lirë e personave, mallrave, shërbimeve dhe kapitalit. Vendeve nuk u lejohet të ndërhyjnë në baza diskriminuese. Katër liritë shtjellohen më tej brenda direktivave dhe rregulloreve të ndryshme. Law & More mund t'ju këshillojë nëse lindin pyetje në lidhje me zbatueshmërinë e direktivave dhe rregulloreve ose në lidhje me marrëdhëniet midis ligjit Hollandez dhe ligjit të BE-së.

Për më tepër, ndërmarrjet nuk lejohen të kufizojnë, ndërhyjnë ose falsifikojnë konkurrencën brenda Bashkimit Evropian. Marrëveshjet me konkurentët dhe marrëveshjet e agjencisë dhe shpërndarjes duhet të shqyrtohen, për të shmangur shkeljen e legjislacionit të BE-së. Specialistët në Law & More të ketë njohuri të azhurnuar në lidhje me legjislacionin e BE; ata mund të ndihmojnë në hartimin e kontratave dhe fillimin e procedurave ligjore. Ekipi ynë është gjithashtu në shërbimin tuaj kur keni të bëni me një marrje të madhe ose bashkim në të cilin përfshihet legjislacioni i BE-së.

Mentalitet jo i pakuptimtë 

Ekipi i Law and More në mënyrë aktive mendon për zgjidhje për klientët e tyre dhe do të shikojë përtej aspekteve juridike të një situate. Do gjë ka të bëjë me arritjen e thelbit të një problemi dhe zgjidhjen e tij me efikasitet. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës shumë vjeçare, klientët mund të mbështeten në përfshirje të ngushtë dhe mbështetje ligjore efikase.

Kontakti

Nëse lind ndonjë pyetje ose nëse keni ndonjë problem në lidhje me Ligjin Evropian, ndjehuni të lirë të kontaktoni z. Tom Meevis, avokat në Law & More nga [email mbrojtur], ose z. Maxim Hodak, avokat në Law & More nga [email mbrojtur], ose telefononi +31 (0) 40-3690680.

Law & More B.V.