N NE NEVOJN E një avokati të punësimit?

PYET P FORR NDIHM LIGJORE

Avokat i punësimit

E drejta e punësimit është një fushë e zgjeruar e ligjit. Të drejtat dhe detyrimet rregullohen në kontratat e punës, rregulloret e punës, marrëveshjet kolektive, legjislacionin dhe jurisprudencën. Juristët e punësimit të Law & More janë të kualifikuar dhe të njohur me legjislacionin aktual dhe jurisprudencën.

Issuesështjet e ligjit të punës shpesh kanë pasoja shumë të gjera për punëdhënësit dhe punonjësit. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që të ndihmoheni nga një avokat i specializuar dhe me përvojë i ligjit të punësimit. Mbi të gjitha, këshillat e mira ligjore për ligjin e punës paraprakisht mund të jenë vendimtare për të ardhmen. Fatkeqësisht, konfliktet nuk mund të parandalohen gjithmonë, për shembull në rast largimi, riorganizimi ose mungesë për shkak të sëmundjes. Kjo lloj situate është shumë e pakëndshme dhe emocionuese dhe mund të dëmtojë marrëdhëniet e punës midis punëdhënësit dhe punëmarrësit. Nëse shqetësoheni nga një konflikt punësimi, Law & More do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë të ndërmarrni hapat e duhur.

Këshilla juridike

Law & More ofron ndihmë për bizneset, drejtuesit statutorë, punëdhënësit dhe punonjësit në fushën e ligjit të punësimit. Ekipi ynë jep këshilla ligjore dhe do të gjykojë nëse është e nevojshme.

Shembuj të temave që ne dëshirojmë t'ju ndihmojmë:

• hartimin dhe vlerësimin e kontratave të punës private dhe kolektive;
• përfundimin e kontratave të punës për punëdhënësit dhe punonjësit;
• ndihmë për mosmarrëveshjet e punës
• ngritjen e një skedari personeli
• procedurat e pushimit nga puna
• çështje në lidhje me kërkesat për paga
• mosveprimi
• çështje në lidhje me marrëveshjet kolektive
• pushime dhe largime
• sëmundje dhe ri-integrim
• bashkëvendosje
• përgjegjësia e punëdhënësve dhe punëmarrësve.

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Law & More gjithashtu mund ta bëjë këtë për ju

Njoftim për parazgjedhje

A nuk i mban njeri takimet e tyre? Ne mund të dërgojmë kujtime me shkrim dhe të bëjmë gjyqe në emrin tuaj

Marrëveshja e birësimit

Hartimi i një marrëveshje përfshin një punë të madhe. Prandaj regjistroni ndihmën e

Kontrata e punës

Dëshironi mbështetje në hartimin e një kontrate pune? Thirrni Law & More

Kërkesat për dëme

A po merreni me një kërkesë për dëme dhe a dëshironi ndihmë juridike në procedurë?


"Puna efikase e bëri atë të përballueshme për kompaninë time të vogël. Unë do ta rekomandoj me forcë Law & More për çdo kompani në Hollandë ".

Përgjegjësia e punëdhënësit Nëse një punonjës vuan një aksident gjatë ose në lidhje me kryerjen e punës së tij, punëdhënësi mund të jetë me përgjegjësi ligjore ndaj punonjësit për dëmin që i ka ndodhur. Kjo për faktin se punëdhënësi ka një detyrim të veçantë të kujdesit kur kryhet puna. Ai është përgjegjës për dëmin e pësuar nga një punonjës gjatë kryerjes së punës së tij, përveç nëse mund të tregojë se ai ka përmbushur detyrimin e tij të kujdesit. Nëse punëdhënësi mund të tregojë se ka marrë të gjitha masat e arsyeshme për të parandaluar një aksident, ai nuk është përgjegjës. Gjithashtu, në situatat kur punonjësi ka qenë i pamatur ose me dashje i pamatur, punëdhënësi nuk mund të fajësohet. Ne i shikojmë të gjitha faktet dhe rrethanat dhe do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë nëse jeni përgjegjës si punëdhënës ose nëse doni ta mbani punëdhënësin tuaj përgjegjës për dëmin që pësoi.

punëdhënësit

Si punëdhënës, ju jeni ballafaquar me çështje të së drejtës së punës çdo ditë. Ju duhet të hartoni kontrata të punës, të ndesheni me punonjës jofunksional ose të sëmurë dhe konflikte pune, ose ndërmarrja juaj mund të duhet të riorganizohet për shkak të ndryshimit të kushteve të tregut. A e dini saktësisht se cilat janë të drejtat dhe detyrimet tuaja? Whfarëdo që të hasni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Mbi të gjitha, një strategji e mirë e ligjit të punës është thelbësore për një kompani të shëndetshme.

Punonjësit

Si punonjës, do t'ju duhet të respektoni ligjin e punës, të kërkuar dhe të paditur. Mendoni për pranimin dhe nënshkrimin e një kontrate pune, një klauzolë jo-konkurruese dhe të drejtat dhe detyrimet tuaja në rast sëmundjeje dhe pushimi nga puna. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë për çdo çështje të ligjit të punës për të cilën keni nevojë për ndihmë.

E dobishme, e përshtatshme dhe e tejdukshme

Përveç këshillave të ekspertëve, do të dëshironit të merrni këshilla të shpejta juridike. Ne jemi të vetëdijshëm për këtë dhe jemi mësuar të punojmë shpejt dhe saktësisht. Ne sigurojmë që jemi të arritshëm lehtë dhe mund t'ju ofrojmë këshilla praktike dhe eksperte shpejt. Ju mund të mbështeteni tek ne për këshilla të sakta të qarta dhe të qarta.

Mënyra se si ne punojmë është transparente dhe e orientuar drejt zgjidhjes. Ne hyjmë në bisedë me ju për të diskutuar çështjen tuaj, dëshirat tuaja, mundësitë ligjore dhe figurën financiare. Pastaj do të përcaktojmë një strategji përfundimtare në konsultim me ju. Eachdo hap diskutohet me ju, në mënyrë që të mos përballeni kurrë me ndonjë surprizë.

Mentalitet jo i pakuptimtë

Ne na pëlqen të menduarit krijues dhe shikojmë përtej aspekteve juridike të një situate. Shtë gjithçka për të arritur në thelbin e problemit dhe zgjidhjen e tij në një çështje të vendosur. Për shkak të mentalitetit tonë të pakuptimtë dhe përvojës së viteve, klientët tanë mund të mbështeten në mbështetje juridike personale dhe efikase.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një avokat juridik në Eindhoven? Atëherë na kontaktoni me telefon +31 (0) 40 369 06 80 ose na dërgoni një e-mail: z. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nlmr. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl