APLIKIMI P FORR DIVORCE?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% e klientëve tanë
na rekomandoni dhe se jemi vlerësuar mesatarisht me 9.4

/ /
Aplikimi për një divorc
/

Aplikimi për një divorc

A doni të aplikoni për divorc? Atëherë keni nevojë për një avokat për zgjidhjen ligjore të divorcit tuaj. Law & More është e gatshme t'ju ndihmojë.

Menyja e Shpejtë

Sapo ju dhe partneri juaj të divorcohen, lindin pyetje të rëndësishme.

 • Cilat janë çështjet që lidhen me një divorc?
 • Kush do të vazhdojë të jetojë në shtëpi dhe kush do të largohet nga shtëpia apo do të shitet shtëpia?
 • Si është rregulluar kujdesi për fëmijën(fëmijët) tuaj?
 • Çfarë është rënë dakord në lidhje me pagesën e ushqimit të fëmijës dhe partnerit?
 • Dhe çfarë marrëveshjesh bëni për shpërndarjen e pasurive tuaja?

Keni nevojë për ndihmë juridike për zgjidhjen e shkurorëzimit tuaj, hartimin e një marrëveshje divorci dhe një plan prindërimi? Law & More do t'ju ndihmojë të përfundoni divorcin tuaj. Juristët tanë kanë njohuri të specializuara në fushën e së drejtës familjare. Ne do t'ju ndihmojmë nëse dëshironi të aplikoni për një divorc ose nëse ju dhe partneri juaj dëshironi ta rregulloni divorcin me marrëveshje të ndërsjellë.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

AVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Keni nevojë për një avokat divorci?

Çdo biznes është unik. Kjo është arsyeja pse ju do të merrni këshilla ligjore që lidhen drejtpërdrejt me biznesin tuaj.

Divorci është një periudhë e vështirë. Ne ju ndihmojmë gjatë gjithë procesit.

Ne ulemi me ju për të hartuar një strategji.

Jeto veçmas

Jeto veçmas

Avokatët tanë të korporatës mund të vlerësojnë marrëveshjet dhe të japin këshilla për to.

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Divorci në konsultime të ndërsjella

Nëse ju dhe partneri juaj jeni në gjendje të këshilloheni me njëri-tjetrin dhe të arrini marrëveshje së bashku, ne do t'ju ndihmojmë ju dhe partneri juaj për të bërë marrëveshje të qarta gjatë takimeve në zyrën tonë. Pasi të jenë bërë marrëveshje në lidhje me divorcin, ne sigurohemi që ato të regjistrohen me saktësi në një marrëveshje divorci dhe një plan të mundshëm të prindërimit. Pasi marrëveshja e shkurorëzimit të jetë përpiluar dhe nënshkruar nga ju dhe partneri juaj, procedurat e shkurorëzimit shpesh mund të përfundojnë shpejt.

Divorci i njëanshëm

Fatkeqësisht, tensioni midis ish-partnerëve është ndonjëherë shumë i lartë, kështu që nuk është më realiste të zhvillohen konsultime të ndërsjella dhe të arrihen marrëveshje të përbashkëta. Atëherë mund të vini tek ne për ndihmën profesionale të një avokati të divorcit i cili do të negociojë të gjitha aspektet ligjore për ju. Ne synojmë të arrijmë rezultatin më të mirë të mundshëm për ju. Duke vepruar kështu, ne shqyrtojmë me kujdes çdo aspekt juridik. Besëlidhja e divorcit dhe plani i prindërve përbëjnë bazën për të ardhmen tuaj dhe të ardhmen e fëmijës tuaj (ren). Kjo është arsyeja pse është shumë e rëndësishme të mendoni për përmbajtjen e këtyre dokumenteve së bashku me një Law & More avokat. Në këtë mënyrë mund të jeni të sigurt se të gjitha marrëveshjet do të hidhen në letër në mënyrë të saktë juridikisht.

Çfarë thonë klientët për ne

Qasje adekuate

Tom Meevis ishte i përfshirë në këtë rast gjatë gjithë kohës dhe çdo pyetje nga ana ime u përgjigj shpejt dhe qartë nga ai. Unë me siguri do t'ua rekomandoj firmën (dhe Tom Meevis në veçanti) miqve, familjes dhe bashkëpunëtorëve të biznesit.

10
Mieke
Hoogeloon

Avokatët tanë të divorcit janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

Marrëveshja e shkurorëzimit

Çfarë do të thotë kjo një marrëveshje divorci? Marrëveshja e divorcit është një marrëveshje me shkrim midis jush dhe partnerit tuaj. Besëlidhja përmban të gjitha marrëveshjet për, ndër të tjera, ushqimin e partnerit, shpërndarjen e efekteve shtëpiake, shtëpinë martesore, pensionin dhe shpërndarjen e kursimeve. .

Plani i prindërimit

A keni fëmijë të mitur? Nëse po, është e detyrueshme të hartoni një plan prindërimi. Besëlidhja e divorcit dhe plani i prindërve janë të dyja pjesët e kërkesës për të bërë kërkesë për divorc. Në planin e prindërve, bëhen marrëveshje në lidhje me situatën e jetesës së fëmijëve, shpërndarjen e pushimeve, marrëveshje në lidhje me edukimin dhe aranzhimet për vizitat. Ne do t'ju ndihmojmë të bëni dhe regjistroni marrëveshjet. Ne gjithashtu bëjmë një llogaritje të alimonisë së fëmijëve.

Aplikimi për një divorcKomponentët e mëposhtëm janë të detyrueshëm:

 • një ndarje e të gjitha detyrave të kujdesit dhe edukimit;
 • marrëveshjet në lidhje me mënyrën se si ju informoni njëri-tjetrin për fëmijët;
 • shumën dhe periudhën e alimentacionit që ju ose partneri juaj do të paguani për rritjen e fëmijëve;
 • marrëveshjet se kush paguan shpenzime të veçanta, të tilla si kampingu në fundjavë në klubin sportiv.

Përveç komponentëve të detyrueshëm, është e mençur të bësh marrëveshje për tema që ti dhe partneri juaj i konsideroni të rëndësishme. Ju mund të mendoni për marrëveshjet e mëposhtme:

 • marrëveshjet për zgjedhjen e shkollës, trajtimin mjekësor dhe llogaritë e kursimit;
 • rregullat, për shembull në lidhje me kohën e gjumit dhe dënimin;
 • kontakti me familjen, si gjyshërit, gjyshet, xhaxhallarët dhe hallat.

Divorci me fëmijë

Aplikimi për një divorc jo vetëm që ka një ndikim të madh në jetën e juve dhe partnerit tuaj, por edhe në ato të fëmijës tuaj. Një divorc do të rezultojë që partneri juaj të bëhet ish-partneri juaj. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që ish-partneri juaj do të bëhet edhe ish-prind. Puna me ish-partnerin tuaj gjatë dhe pas një divorci kërkon shumë përpjekje. Sidoqoftë, prindërit që bashkëpunojnë janë shumë të rëndësishëm për mirëqenien e fëmijëve. Asnjë kontakt ose një kontakt i përkeqësuar me një nga prindërit nuk mund të ketë pasoja serioze negative për një fëmijë. Pavarësisht nëse keni fëmijë të vegjël ose më të rritur, është e rëndësishme që interesat e tyre të merren parasysh në procesin e divorcit.

Për të siguruar që fëmijët tuaj të vuajnë sa më pak të jetë e mundur nga divorci, është e rëndësishme të bëni marrëveshje të qarta. Ne ju japim këshilla juridike dhe negociojmë në emrin tuaj.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.