N NE T NE NEVOJN A T LA DREJTS PENALE? KONTAKT LAW & MORE

Avokati Penal

Ka shumë situata në të cilat e drejta penale luan një rol në jetën tonë. Kjo është arsyeja pse shpesh e hasim rastësisht. Për shembull, mund të mendoni për situatën në të cilën keni pirë shumë pije dhe keni vendosur të vozitni. Nëse arrestoheni pas një kontrolli të alkoolit, keni një problem. Në atë rast ju mund të gjobiten ose madje të merrni një thirrje. Një situatë tjetër e zakonshme është se për shkak të injorancës ose pakujdesisë, çantat e pasagjerëve përmbajnë artikuj të ndaluar që merren nga pushimet, mallrat ose fondet që tregohen gabimisht. Pavarësisht nga arsyeja, pasojat e këtyre veprimeve mund të jenë serioze, dhe gjobat penale mund të shkojnë deri në shumën 8,200 EUR.

Si sipërmarrës ose drejtor i një kompanie ju gjithashtu mund të hasni në ligjin penal si rezultat i pozicionit tuaj të biznesit. Kjo mund të jetë rasti, pas verifikimit nga autoritetet kompetente, kompania juaj dyshohet për mashtrim ose transaksione të pazakonta. Gjithashtu, pjesëmarrja në botën e biznesit mund të çojë paditurisht në një shkelje ekonomike ose shkelje të legjislacionit mjedisor që mund të zbatohet për biznesin tuaj. Veprime të tilla mund të sjellin pasoja të rënda për kompaninë tuaj dhe të çojnë në gjobë shumë të lartë. A e gjeni veten në këtë lloj situate apo keni nevojë për më shumë informacion? Ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni avokatët penalë të Law & More.

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Pse te zgjidhni Law & More?

Lehtë e arritshme


Law & More është në dispozicion të Hënën deri të Premten nga 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00
Komunikim i mirë dhe i shpejtë


Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe hartojnë një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale


Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4
"Puna efikase e bëri atë të përballueshme për kompaninë time të vogël. Unë do ta rekomandoj me forcë Law & More për çdo kompani në Hollandë ".

Viktima e ligjit penal Mund të ndodhë që të përballeni me ligjin penal nga këndvështrimi i 'viktimës'. Këto ditë bëjmë më shumë blerje përmes internetit. Zakonisht gjithçka shkon mirë dhe ju merrni atë që keni porositur. Fatkeqësisht, nganjëherë shkon keq: ju keni paguar shumë para për gjëra të caktuara, siç është telefoni ose laptopi, por shitësi kurrë nuk ka dorëzuar mallrat dhe nuk ka ndërmend ta bëjë këtë. Në fund të fundit, nëse doni të informoni se ku janë sendet tuaja, shitësi nuk mund të gjendet askund. Në atë rast ju mund të jeni viktimë e mashtrimeve kriminale. Në rrethana në të cilat hasni aksidentalisht në ligjin penal, këshillohet të kontaktoni një avokat ekspert në Law & More. Do ngjarje në kontekstin e së drejtës penale mund të jetë drastike dhe veprimet në procedurën penale mund të ndjekin njëra-tjetrën shpejt. në Law & More ne e kuptojmë se aktet e ligjit penal mund të kenë një ndikim të madh në jetën tuaj dhe kjo është arsyeja pse ne përqëndrohemi në zgjidhjen e problemit të klientit shpejt dhe me efikasitet. Juristët penalë në Law & More jemi të lumtur që ju ofrojnë mbështetje juridike në fushat e: • Ligjit penal të trafikut; • Mashtrimi; • ligji penal i korporatës; • Mashtrimi.

Ekspertiza e avokatëve të së drejtës penale të Law & More

E drejta penale e trafikut

A jeni akuzuar për ngarje nën ndikimin e alkoolit apo drogës? Kërkoni ndihmën tonë juridike


Mashtrim

Jeni akuzuar për mashtrim? Ne mund t'ju këshillojmë

E drejta penale e korporatave

A rrezikoni çështje ligjore të korporatave? Ne mund t'ju ndihmojmë

scam

A jeni skamitur? Filloni një procedurë ligjore


E drejta penale e trafikut Si drejtues i një automjeti duhet të ruani nga sjelljet e rrezikshme. Një sjellje e tillë është shpesh rasti kur ka konsum të alkoolit në trafik. Njerëzit marrin rregullisht pas timonit të makinës pasi pinë shumë. A jeni duke u arrestuar pas një kontrolli të alkoolit ose po merrni një dënim ose thirrje? Atëherë është e mençur ta siguroni veten me një avokat ekspert. Në fund të fundit, ngarja nën ndikimin e alkoolit dënohet me gjobitje të rrepta që mund të zgjasin deri në tre muaj burg ose me gjobë prej 8,300 EUR dhe madje mund të merrni një pezullim të drejtimit. Sidoqoftë, është e mundur që gjatë marrjes në pyetje ose gjatë kontrollit të alkoolit rregullat po shkelen nga policia dhe autoritetet gjyqësore. Mund edhe të jetë rasti që testi i alkoolit nuk ofron prova të vlefshme dhe ai mund të zgjidhë deri në tretje. Në disa raste, gjobat ose pezullimi i drejtimit nuk zbatohet. Law & More ka avokatë ekspertë në fushën e së drejtës penale të trafikut të cilët janë të lumtur t'ju ofrojnë këshilla ose t'ju ndihmojnë në procedurë. Ju mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me sjelljen e rrezikshme në trafik dhe ngarjen e makinës në gjendje të dehur në faqen tonë të internetit të trafikut.
Mashtrimi Kur udhëtoni në Hollandë, ju kaloni dogana. Në atë kohë, nuk ju lejohet të mbani mallra të ndaluara. Nëse nuk është ky rasti ose nëse autoritetet doganore i gjejnë mallrat e ndaluara si rezultat i paditurisë ose moskujdesit tuaj, mund të ndiqet një sanksion penal. Vendi i origjinës ose kombësia juaj nuk ka asnjë ndikim në këtë çështje. Sanksioni më i mundshëm dhe i zakonshëm është gjobë. Nëse keni marrë një gjobë dhe nuk jeni dakord, mund të kundërshtoni për këtë në Shërbimin e Prokurorisë Publike Hollandeze brenda dy javësh. Nëse paguani gjobën menjëherë, ju gjithashtu bëni një njohje të borxhit. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që së pari të konsultoheni me një avokat për situatën tuaj. Ekipi ynë i avokatëve të marrë një njohuri të ekspertëve dhe mund t'ju këshillojë dhe udhëzojë në çdo procedurë. Keni nevojë për ndihmë apo keni ndonjë pyetje tjetër? Ju lutem kontaktoni Law & More. Ju mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me rreziqet dhe pasojat e marrjes së mallrave të ndaluara në blogun tonë: 'Dogana Hollandeze'.
E Drejta Penale e Korporatave Në ditët e sotme, kompanitë përballen gjithnjë e më shumë me ligjin penal. Për shembull, mund të ndodhë që kompania juaj të dyshohet se ka bërë deklarata të pasakta tatimore ose për shkelje të rregulloreve mjedisore. Mattersështje të tilla janë komplekse dhe mund të çojnë në pasoja të mëdha, si personale, ashtu edhe biznes. Në këtë lloj situate, është e rëndësishme të konsultoheni shpejt me një avokat. Një avokat ekspert jo vetëm që do të nxjerrë në pah detyrat tuaja, siç është detyra për të siguruar informacione tek organet tatimore, por gjithashtu do të sigurojë që të drejtat që ju (si kompani) keni, siç është e drejta për të heshtur, nuk cenohen. A po merreni me ligjin penal si kompani dhe doni këshilla ose ndihmë juridike në situatën tuaj? Mund të mbështeteni Law & More. Specialistët tanë kanë një qasje profesionale dhe e dinë se si mund t'ju ndihmojnë më tej. Mashtrim Në rrethana të caktuara mund të ndjeheni të mashtruar, për shembull kur keni blerë mallra në internet, keni paguar shumë para për të dhe kurrë nuk i keni marrë, pa karakteristika ligjore të një mashtrimi kriminal. Për të qenë në gjendje të themi se një mashtrim është kriminale në kuptimin juridik, duhet të ketë të pavërteta ose gënjeshtra që shitësi i përdor për të shitur diçka. Mashtrimi përshkruhet me ligj si lëvizje e një personi tjetër për të ofruar para dhe mallra, pa synimin për të ofruar asgjë në këmbim. Kuriozë çfarë mund të bëjmë për ju? Kontaktoni avokatët tanë. Law & MoreAvokatët kanë një qasje personale dhe mund të vlerësojnë situatën tuaj dhe opsionet tuaja.
A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven? Atëherë na kontaktoni me telefon +31 (0) 40 369 06 80 të stuur een e-mail naar: mr. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nlmr. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl