Do sipërmarrës ose individ privat duhet të merret me krijimin e një marrëveshje bashkëpunimi. Përmbajtja e marrëveshjes duhet të përcaktohet me kujdes. Përgatitja e një marrëveshje është pra një detyrë për specialistët. Në fund të fundit, në praktikë shpesh ndodh që jo të gjitha detajet të mendohen me kujdes. Një marrëveshje standarde e bashkëpunimit është e lehtë për tu gjetur dhe për t'u shkarkuar në internet. Një marrëveshje e tillë standarde duket një zgjidhje e lirë dhe e shpejtë, por nuk është ashtu.

A keni nevojë për marrëveshje bashkëpunimi?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

Marrëveshja e bashkëpunimit

Do sipërmarrës ose individ privat duhet të merret me krijimin e një marrëveshje bashkëpunimi. Përmbajtja e marrëveshjes duhet të përcaktohet me kujdes. Përgatitja e një marrëveshje është pra një detyrë për specialistët. Në fund të fundit, në praktikë shpesh ndodh që jo të gjitha detajet të mendohen me kujdes. Një marrëveshje standarde e bashkëpunimit është e lehtë për tu gjetur dhe për t'u shkarkuar në internet. Një marrëveshje e tillë standarde duket një zgjidhje e lirë dhe e shpejtë, por nuk është ashtu. Pavarësisht qëllimeve dhe marrëveshjeve të mira më parë, shpesh duket se ekzistojnë klauzola në një kontratë të tillë që janë të paqarta ose të hapura për interpretime të shumta më pas.

Prandaj është thelbësore të kërkoni këshilla nga një avokat i marrëveshjeve të specializuara të bashkëpunimit. Do të parandalojë paqartësi dhe procedura të kushtueshme në të ardhmen. Ne mund t'ju këshillojmë gjatë negociatave tuaja, dhe nëse dëshironi, gjithashtu ju përfaqësojnë. A jeni i interesuar për këshilla? Atëherë ju lutemi na kontaktoni.

Kontrata e bashkëpunimit

Interpretimi i një kontrate bashkëpunimi, pyetja nëse një kontratë është përmbushur siç duhet dhe pasojat e përmbushjes së dëmtuar të një kontrate janë subjekte të përditshme. Një kontratë bashkëpunimi është një nga specialitetet e Law & More.

Keni nevojë për ndihmë në hartimin e një kontrate bashkëpunimi? A nuk përmbushen marrëveshjet dhe dëshironi t'i jepni fund bashkëpunimit? Apo keni mosmarrëveshje si rezultat i një marrëveshjeje? Këto janë pyetje me të cilat avokatët tanë të kontratës së bashkëpunimit do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë. Ne kemi të gjitha njohuritë e nevojshme për t'ju siguruar zgjidhjen më të mirë të mundshme.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

 Telefononi +31 40 369 06 80

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe
mund të bashkohen me
problemi i klientit ”

Temat e trajtuara nga Law & Moreavokatët përfshijnë:

• hartimin dhe vlerësimin e kontratave të përhershme dhe të përkohshme;
• përfundimi i kontratave (përfundimi, shpërbërja, anulimi);
• vendosjen e palës tjetër në parazgjedhje në rast mosrespektimi të një marrëveshje bashkëpunimi;
• trajtimi i mosmarrëveshjeve që rrjedhin nga një marrëveshje;
• negocimi i përmbajtjes së një kontrate bashkëpunimi.

Law & More është një kompani ndërkombëtare në lidhje me fushën dhe natyrën e shërbimeve të saj. Kjo do të thotë që përveç marrëveshjeve të bashkëpunimit kombëtar, fokusi ynë është gjithashtu në marrëveshjet ndërkombëtare. Marrëveshjet ndërkombëtare kërkojnë vëmendje shtesë në lidhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi dhe përkthimin e saktë të kushteve ligjore. Ne jemi gjithashtu aktivë për fillimin duke i ndihmuar ata me një nisje të suksesshme.

Hartimi i një marrëveshje bashkëpunimi

Si specialistë në fushën e marrëveshjeve të bashkëpunimit, ne jemi thirrur të hartojmë ose monitorojmë shumë lloje të ndryshme të marrëveshjeve. Më poshtë do të gjeni disa shembuj:

• kontratat e punës;
• termat dhe kushtet e përgjithshme;
• marrëveshjet e aksionarëve;
• Marrëveshjet e qirasë dhe qiradhënies;
• marrëveshje kredie për para;
• kontrata ndërtimi;
• marrëveshjet e blerjes dhe shitjes;
• marrëveshjet e dërgesave;
• kontratat e agjencisë;
• marrëveshje për mos-dhënie informacionesh;
• kontratat e marrjes në treg;
• fiksimin e marrëveshjeve;
• marrëveshjet e shpërndarjes.

Nëse punësoni Law & More për të hartuar një marrëveshje bashkëpunimi, ne do t'ju flasim për të zbuluar se cilat janë dëshirat tuaja. Atëherë ne do të hetojmë mundësitë dhe do të përgatisim një marrëveshje për ju me kujdes.

Jemi mësuar të punojmë shpejt dhe saktësisht dhe nuk ka pse të prisni gjatë për përgjigjet e pyetjeve tuaja. Keni nevojë për ndihmë në hartimin e një marrëveshje bashkëpunimi? Plotësoni formularin e kontaktit të Law & More.

A doni të dini se çfarë Law & More a mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:

Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - [email mbrojtur]
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - [email mbrojtur]

Law & More B.V.