KENI NEVOJË PËR AVOKATIN E Pajtueshmërisë?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të Hënën deri të Premten nga 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë rastin tuaj dhe nxjerrin një plan veprimi të përshtatshëm
Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

Avokat i pajtueshmërisë

Menyja e Shpejtë

Në shoqërinë e sotme, rëndësia e pajtueshmërisë është bërë gjithnjë e më e rëndësishme. Pajtueshmëria rrjedh nga folja angleze 'të pajtohem' dhe do të thotë 'të përmbush ose të qëndroj'. Nga pikëpamja ligjore, pajtueshmëria do të thotë pajtueshmëri me ligjet dhe rregulloret në fuqi. Kjo është shumë e rëndësishme për çdo kompani dhe institucion. Nëse ligjet dhe rregulloret e zbatueshme nuk respektohen, masat mund të vendosen nga qeveria. Kjo ndryshon nga një gjobë administrative ose një gjobitje deri në revokimin e licencës ose fillimin e një hetimi penal. Megjithëse pajtueshmëria mund të lidhet me të gjitha ligjet dhe rregulloret ekzistuese, në vitet e fundit pajtueshmëria ka luajtur kryesisht një rol në ligjin financiar dhe ligjin e privatësisë.

Ligji për privatësinë

Pajtueshmëria brenda ligjit të privatësisë është bërë gjithnjë e më e rëndësishme vitet e fundit. Kjo është kryesisht për shkak të Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR), e cila hyri në fuqi më 25 maj 2018. Që nga kjo rregullore, institucionet duhet të respektojnë rregullat më të rrepta dhe qytetarët kanë më shumë të drejta në lidhje me të dhënat e tyre personale. Me pak fjalë, GDPR zbatohet kur të dhënat personale përpunohen nga një organizatë.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

PARTNER MENAXHUES / AVOKAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Firma ligjore në Eindhoven Amsterdam

Avokat i korporatës

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Të dhënat personale i referohen çdo informacioni që ka të bëjë me një person fizik të identifikuar ose të identifikueshëm. Kjo do të thotë që ky informacion lidhet drejtpërdrejt me dikë ose mund të gjurmohet drejtpërdrejt tek ai person. Pothuajse çdo organizatë duhet të merret me përpunimin e të dhënave personale. Kjo tashmë është rasti, për shembull, kur administrohet lista e pagave ose kur ruhen të dhënat e klientit. Kjo pasi përpunimi i të dhënave personale ka të bëjë si me klientët ashtu edhe me personelin e vetë kompanisë. Gjithashtu, detyrimi për të qenë në përputhje me GDPR vlen për kompanitë, si dhe për institucionet sociale të tilla si klube sportive ose fondacione.

Çfarë thonë klientët për ne

Avokatët tanë të Pajtueshmërisë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

Shtrirja e GDPR është pra shumë e gjerë. Autoriteti i të Dhënave Personale është organizata mbikëqyrëse në lidhje me pajtueshmërinë me GDPR. Nëse një organizatë nuk është në pajtim, Autoriteti i të Dhënave Personale mund të vendos gjobë, ndër të tjera. Këto gjoba mund të shkojnë në mijëra euro. Pajtueshmëria me GDPR është pra e rëndësishme për çdo organizatë.

shërbimet tona

Ekipi i Law & More siguron që të jeni në përputhje me të gjitha ligjet dhe rregulloret. Specialistët tanë zhyten në organizatën tuaj, ekzaminojnë se cilat ligje dhe rregullore zbatohen për organizatën tuaj dhe më pas hartoni një plan për të siguruar që t'i respektoni këto rregulla në të gjitha frontet. Për më tepër, specialistët tanë mund të veprojnë gjithashtu si menaxherë përputhshmërie për ju. Jo vetëm që është e nevojshme të siguroheni që të respektoni rregullat dhe rregulloret në fuqi, është gjithashtu e rëndësishme që të vazhdoni të respektoni legjislacionin dhe rregulloret që ndryshojnë me shpejtësi. Law & More ndjek me vëmendje të gjitha zhvillimet dhe u përgjigjet atyre menjëherë. Si rezultat, ne mund të garantojmë që organizata juaj është dhe do të mbetet e bindur në të ardhmen.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More