PYETJE MBI Pozicionin tuaj LIGJOR?
Bëni skanimin e rastit TANI!

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% e klientëve tanë
na rekomandoni dhe se jemi vlerësuar mesatarisht me 9.4

/
Skanimi i çështjeve
/

Skanimi i çështjeve

A je person privat? A keni nevojë për këshilla juridike dhe a dëshironi të merrni një pasqyrë të qartë të pozicionit tuaj juridik? Atëherë ju jeni në vendin e duhur. Law & More ofron mundësinë e këshillimit juridik me anë të një Skanimi të ështjeve. Ky është një hetim në prapavijë për pyetjen e paraqitur nga ju. Makesshtë e qartë se çfarë është rregulluar tashmë ose çfarë ka akoma, ku pikat e interesit shtrihen dhe cilat zgjidhje janë të mundshme. Do detyrë qëndron më vete dhe i jepet një qasje e përshtatshme. Shtë shumë e dobishme për ju që pozicioni juaj juridik të ekzaminohet nga një ekspert.

Si funksionon kjo gjë?

Ju paraqisni një kërkesë për një Skanim Rastesh duke përdorur një formular aplikimi online. Pasi të marrim kërkesën, do t'ju kontaktojmë përmes telefonit. Pas marrëveshjes së ndërsjellë dhe nënshkrimit të marrëveshjes së caktimit, ne do të fillojmë me Skanimin e ështjeve. Bazuar në fakte dhe burime ligjore, situata juridike dhe rreziqet do të analizohen siç duhet. Pas analizës, ne formulojmë një këshillë me shkrim, në të cilën konsideratat tona japin pasqyrë se si u krijua këshilla. Kjo diskuton mundësitë dhe vlerëson shkallën e suksesit. Rezultati i Skanimit të resultsështjeve rezulton në një raport prej 2 deri në 4 faqe. Kjo këshillë është e shkruar në një gjuhë të kuptueshme, praktikisht e zbatueshme dhe e zbatueshme drejtpërdrejt. Bazuar në Skanimin e ështjeve mund të përcaktoni se cilat veprime dëshironi të ndërmerrni dhe cilat rreziqe dëshironi të eleminoni ose kufizoni sa më shumë që të jetë e mundur.

Law & More nuk është i detyruar të japë një kërkesë për Skanimin e Caseështjeve. Në disa situata, ne mund të refuzojmë të bëjmë një Skanim Rastesh, për shembull nëse nuk bie në sferën e shërbimeve tona.

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

PARTNER MENAXHUES / AVOKAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Plani hap pas hapi: skanimi juaj brenda një jave

Law and More

Detyrë pranimi

Pas inventarit, ne do t'ju kontaktojmë përmes telefonit. Ne fillojmë të punojmë në skanim me anë të një marrëveshjeje. Law & More nuk është i detyruar të pranojë çdo kërkesë për Skanim të Rastit.

Law and More

Analizoj

Situata do të hartohet në bazë të fakteve përkatëse dhe burimeve ligjore dhe ju do të merrni një raport këshillues.

Law and More

Raport këshillëdhënës

Pozicioni juaj ligjor përpunohet me argumente të qarta me anë të një raporti këshillues. Kjo këshillë është praktike dhe e zbatueshme menjëherë.

Law and More

Veprimet përcjellëse

Bazuar në skanimin, mund të përcaktoni se cilat veprime dëshironi të bëni. Ne gjithashtu mund t'ju udhëzojmë në procesin e ndjekjes.

“Kontakti me Law & More ishte jashtëzakonisht pozitive dhe shumë profesionale që nga fillimi "

Çmimi

Skanimi i çështjeve ka një normë fikse, një propozim të qartë dhe një konfirmim të urdhrit. Ju e dini saktësisht çmimin e aktiviteteve që Law & More performon për ju. Tarifa për Skanimin e Caseështjeve është 750 € në orë pa TVSH 21%.

Ju lutem vini re! Law & More nuk është anëtar i Këshillit të Ndihmës Juridike, kjo do të thotë që ju nuk keni mundësinë e marrjes së ndihmës juridike të subvencionuar.

Për një skanim më të ndërlikuar ose të gjerë, aplikohet një tarifë shtesë. Sigurisht, niveli do të dakordohet me ju paraprakisht.

Çfarë thonë klientët për ne

Qasje adekuate

Tom Meevis ishte i përfshirë në këtë rast gjatë gjithë kohës dhe çdo pyetje nga ana ime u përgjigj shpejt dhe qartë nga ai. Unë me siguri do t'ua rekomandoj firmën (dhe Tom Meevis në veçanti) miqve, familjes dhe bashkëpunëtorëve të biznesit.

10
Mieke
Hoogeloon

Avokatët tanë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More

Hapi tjeter

Ne jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në zbatimin e këshillave dhe t'ju ndihmojmë të ndërmarrni veprimet e nevojshme. Sigurisht, nuk jeni i detyruar të ndërmerrni një hap të mëtejshëm si rezultat i Skanimit të ështjeve. Aktivitetet e mundshme përcjellëse që vijnë nga Skanimi i Caseështjeve - nëse dëshironi - do të përcaktohen në një detyrë vijuese.

Më në fund

Ju lutemi vini re se Skanimi i Caseështjes është vetëm për qëllime treguese, nuk mund të kërkohen të drejta nga ai. Kushtet dhe kushtet tona të përgjithshme vlejnë për shërbimet tona.

Nëse jeni sipërmarrës dhe keni një çështje ligjore, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në një formë tjetër shërbimi. A keni ndonjë pyetje? Ju lutemi kontaktoni avokatët e Law & More.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.