A jeni Hollandeze dhe dëshironi të martoheni jashtë vendit?

Person Hollandez

Shumë Hollandezë ndoshta e ëndërrojnë këtë: të martohen në një vend të bukur jashtë vendit, mbase edhe në destinacionin tuaj të dashur për pushime vjetore në Greqi ose Spanjë. Sidoqoftë, kur ju - si një Hollandez - dëshironi të martoheni jashtë, duhet të plotësoni shumë formalitete dhe kërkesa dhe të mendoni për shumë pyetje. Për shembull, a ju lejohet madje të martoheni në vendin që keni zgjedhur? Çfarë dokumentesh ju duhen për tu martuar? Dhe mos harroni për legalizimin dhe përkthimin. Ju për shembull do t'ju duhet një përkthim zyrtar kur çertifikata e martesës nuk është në anglisht, frëngjisht ose gjermanisht.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.