Të gjithë duhet ta mbajnë Holandën të sigurt në mënyrë dixhitale

Të gjithë duhet ta mbajnë Holandën në mënyrë dixhitale të sigurt, thotë Cybersecurancebeeld Nederland 2017.

Shtë shumë e vështirë të imagjinohet jeta jonë pa internet. Kjo e bën jetën tonë të lehtë, por nga ana tjetër, mbart shumë rreziqe. Teknologjitë po zhvillohen me shpejtësi dhe niveli i krimit në internet po rritet.

Siguria kibernetike

Dijkhoff (Zëvendës Sekretari i Shtetit i Nederlands) vë në dukje në Cybersecurancebeeld Nederland 2017 se rezistenca digjitale holandeze nuk është e azhurnuar. Sipas Dijkhoff, të gjithë - qeveria, biznesi dhe qytetari - u kërkohet të mbajnë Holandën digjitale të sigurt. Bashkëpunimi publik-privat, investimi në njohuri dhe kërkime, krijimi i një fondi të veçantë - këto janë fushat më të rëndësishme të përqendrimit kur flasim për sigurinë në internet.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.