Praktikat e padrejta tregtare përmes rritjes së telefonit

Autoriteti Hollandez për Konsumatorët dhe Tregjet

Praktikat e padrejta tregtare përmes shitjeve telefonike raportohen më shpesh. Ky është përfundimi i Autoritetit Hollandez për Konsumatorët dhe Tregjet, mbikëqyrësi i pavarur që përkrah konsumatorët dhe bizneset. Njerëzit u qasen gjithnjë e më shumë përmes telefonit me të ashtuquajturat oferta për fushata zbritje, pushime dhe konkurse. Shumë shpesh, këto oferta janë formuluar në një mënyrë të paqartë, në mënyrë që klientët në fund të fundit duhet të kenë më shumë nga sa presin. Ky kontakt telefonik shpesh përcillet nga praktikat agresive të mbledhjes së pagesave. Për më tepër, njerëzve që vetëm kanë pranuar të marrin informacion, gjithashtu po u bëhet presion që të paguajnë. Autoriteti Hollandez për Konsumatorët dhe Tregjet këshillon njerëzit që kontaktohen përmes telefonit me oferta të tilla që të përfundojnë thirrjen, të refuzojnë ofertën dhe të mos paguajnë asnjë llogari.

Lexo më shumë:

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.