Jepni biletat e koncertit për qëllime promovuese

Bileta koncerti për qëllime promovuese

Pothuajse të gjitha stacionet radiotelevizive dihet që rregullisht dhurojnë bileta koncerti për qëllime promovuese. Megjithatë, kjo nuk është gjithmonë e ligjshme. Komisariati Hollandez për Mediat kohët e fundit i ka dhënë NPO Radio 2 dhe 3FM një rap rreth gjurmëve. Arsyeja? Një transmetues publik karakterizohet nga pavarësia. Prandaj, programet e një transmetuesi publik nuk duhet të jenë të ngjyrosura nga interesat tregtare dhe transmetuesi nuk mund të nxisë fitimin 'më shumë se normalë' të palëve të treta. Prandaj, transmetuesit publik mund të dhurojnë bileta koncerti vetëm kur ata vetë kanë paguar biletat.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.