Polonia pezullohet si anëtare e Rrjetit Evropian

Polonia pezullohet si anëtare e Rrjetit Evropian të Këshillave për Gjyqësorin (ENCJ).

Rrjeti Evropian i Këshillave për Gjyqësorin (ENCJ) e ka pezulluar Poloninë si anëtare. ENCJ deklaron se ka dyshime për pavarësinë e autoriteteve gjyqësore polake bazuar në reformat e fundit. Partia qeverisëse polake Ligji dhe Drejtësia (PiS) ka prezantuar disa reforma rrënjësore në vitet e fundit. Këto reforma i japin qeverisë më shumë fuqi mbi autoritetin gjyqësor. ENCJ deklaron se '' rrethana ekstreme '' e bënë të domosdoshëm pezullimin e Polonisë.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.