Jo çdo organizatë i kryen aktivitetet e saj me integritet

Akti i Shtëpisë për Sinjalizuesit

Jo çdo organizatë i kryen veprimtaritë e saj me integritet. Sidoqoftë, shumë prej tyre kanë frikë të tingëllojnë alarmin, tani përvoja ka treguar në mënyrë të përsëritur se bllokuesit e bilbilave nuk ishin gjithmonë të mbrojtur sa duhet. Akti i Shtëpisë për Whistleblowers, i cili hyri në fuqi në korrik 2016, kishte për qëllim ta ndryshojë këtë dhe përcakton rregullat për raportimin e keqpërdorimeve në organizata me më shumë se 50 punonjës. Në parim, Akti ndërtohet rreth punëdhënësit dhe punëmarrësit. Në një mënyrë tjetër nga sa është rasti në ligjin e punësimit, këto terma interpretohen gjerësisht në dritën e Aktit. Prandaj, gjithashtu liridashësi u nënshtrohet këtyre rregullave.

22-02-2017

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.