A keni rezervuar ndonjëherë pushimet tuaja në internet?

Atëherë shanset janë të mëdha që të keni hasur në oferta

Atëherë shanset janë të mëdha që të keni hasur në oferta të cilat vijnë shumë më tërheqëse sesa vërtetohen në fund të fundit, me shumë zhgënjim si rezultat. Një shqyrtim i Komisionit Evropian dhe autoriteteve të BE-së për mbrojtjen e konsumatorit ka treguar madje se dy të tretat e faqeve të rezervimit për pushime nuk janë të besueshme. Çmimi i shfaqur shpesh nuk është i barabartë me çmimin përfundimtar, ofertat promovuese mund të mos jenë të disponueshme në realitet, çmimi total është shpesh i paqartë ose faqet e internetit janë të paqarta për ofertat aktuale të dhomave. Prandaj, autoritetet e BE kanë kërkuar që faqet e internetit përkatëse të veprojnë në përputhje me rregullat në fuqi.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.