Në ditët e sotme, hashtag nuk është i njohur vetëm në Twitter dhe Instagram

#faleminderit

Në ditët e sotme, hashtag nuk është vetëm i popullarizuar në Twitter dhe Instagram: hashtag përdoret gjithnjë e më shumë për të krijuar një markë tregtare. Në vitin 2016, numri i markave tregtare me një hashtag përpara tij u rrit me 64% në të gjithë botën. Një shembull i mirë i kësaj është marka tregtare "#getthanked" e T-mobile. Megjithatë, të pretendosh një hashtag si markë tregtare nuk është gjithmonë e lehtë. Një hashtag duhet, për shembull, të lidhet drejtpërdrejt me produktin ose shërbimin e aplikantit.

19-05-2017

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.