Ndryshimet e pagës minimale në Nederlands nga 1 korriku 2017

Mosha e punonjësit

Në Hollandë paga minimale varet nga mosha e punonjësit. Rregullat ligjore për pagën minimale mund të ndryshojnë çdo vit. Për shembull, nga 1 korriku 2017 paga minimale tani arrin në 1.565,40 € në muaj për punonjësit nga 22 vjeç e lart.

2017-05-30

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.