Kategorite Blog Lajme

Ju hasni një ofertë në internet që duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë

Imagjinoni këtë

Ju hasni një ofertë në internet që duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë. Për shkak të një shtypi gabimi, ai laptop i bukur mbart një çmim prej 150 eurosh në vend të 1500 eurove. Ju shpejt vendosni të përfitoni nga kjo marrëveshje dhe vendosni të blini laptopin. A mundet dyqani të anulojë akoma shitjen? Përgjigja varet nga sa ndryshon çmimi nga çmimi aktual. Kur madhësia e diferencës së çmimit sugjeron që çmimi nuk mund të jetë i saktë, konsumatori pritet të hetojë deri diku këtë diferencë çmimi. Kjo mund të jetë e ndryshme në rast të diferencave në çmime që nuk ngrenë drejtpërdrejt dyshime.

 

Shpërndaje