Si një firmë ligjore e vendosur në Parkun Shkencor në Eindhoven...

Firmë ligjore

Si një firmë ligjore e vendosur në Parkun Shkencor në Eindhoven, ne u kushtojmë një vlerë të madhe sipërmarrësve fillestarë. Siç kemi shkruar dje, qeveria e njeh edhe rëndësinë e startup-eve, gjë të cilën ajo e konfirmon me publikimin e fundit të listës së ndryshimeve që do të ndodhin në 2017. Sipërmarrësit do të kenë shansin të rrisin investimet në startup-et e tyre, si pronarë drejtorë ( DGA) mund të paguhen më pak. Më shumë para do të vihen në dispozicion për R&D. Gjithashtu për kompanitë në përgjithësi, ka një lajm të mirë: që nga 1 janari, aksionerët e huaj mund të rikuperojnë tatimin mbi dividentin e paguar.

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.