Të gjithë duhet ta mbajnë Holandën në mënyrë dixhitale të sigurt, thotë Cybersecurancebeeld Nederland 2017

Të gjithë duhet ta mbajnë Holandën në mënyrë dixhitale të sigurt, thotë Cybersecurancebeeld Nederland 2017.

Shtë shumë e vështirë të imagjinohet jeta jonë pa internet. Kjo e bën jetën tonë të lehtë, por nga ana tjetër, mbart shumë rreziqe. Teknologjitë po zhvillohen me shpejtësi dhe niveli i krimit në internet po rritet.

Siguria kibernetike

Dijkhoff (Zëvendës Sekretari i Shtetit i Nederlands) vë në dukje në Cybersecurancebeeld Nederland 2017 se rezistenca digjitale holandeze nuk është e azhurnuar. Sipas Dijkhoff, të gjithë - qeveria, biznesi dhe qytetari - u kërkohet të mbajnë Holandën digjitale të sigurt. Bashkëpunimi publik-privat, investimi në njohuri dhe kërkime, krijimi i një fondi të veçantë - këto janë fushat më të rëndësishme të përqendrimit kur flasim për sigurinë në internet.

Shpërndaje
Law & More B.V.