A i keni rezervuar ndonjëherë pushimet tuaja në internet? Atëherë shanset janë të mëdha që të keni

A keni rezervuar ndonjëherë pushimet tuaja në internet? Atëherë shanset janë të mëdha që keni hasur në oferta të cilat vijnë shumë më tërheqëse sesa vërtet dëshmojnë të jenë, me shumë zhgënjime si rezultat. Një ekzaminim i Komisionit Evropian dhe autoriteteve të BE për mbrojtjen e konsumatorit madje ka treguar se dy të tretat e faqeve të prenotimit të pushimeve për pushime nuk janë të besueshme. Pricemimi i shfaqur shpesh nuk është i barabartë me çmimin përfundimtar, ofertat promovuese mund të mos jenë të disponueshme në realitet, çmimi i përgjithshëm shpesh është i paqartë ose faqet e internetit nuk janë të qarta në lidhje me ofertat aktuale të dhomës. Prandaj, autoritetet e BE kanë kërkuar që faqet e internetit përkatëse të veprojnë në përputhje me rregullat në fuqi.

20-04-2017

pjesë