Më herët, kemi shkruar për mundësinë e dixhitalizimit

Programi KEI

Më parë, kemi shkruar për mundësinë e procesit gjyqësor dixhital. Më 1 mars, Gjykata Supreme Hollandeze (gjykata më e lartë e Hollandës) filloi zyrtarisht me këtë proces gjyqësor dixhital, si pjesë e programit KEI. Kjo do të thotë që çështjet e veprimit civil mund të paraqiten dhe të shqyrtohen nga gjykata në mënyrë dixhitale. Gjykatat e tjera Hollandeze do të pasojnë më vonë. Me programin KEI, sistemi i drejtësisë duhet të bëhet më i arritshëm dhe i kuptueshëm për të gjitha palët e përfshira. Kureshtare si do të thotë kjo për ju? Mos hezitoni të kontaktoni një nga avokatët tanë!

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.