A jeni Hollandeze dhe dëshironi të martoheni jashtë vendit?

Person Hollandez

Shumë Hollandezë ndoshta e ëndërrojnë këtë: të martohen në një vend të bukur jashtë vendit, mbase edhe në destinacionin tuaj të dashur për pushime vjetore në Greqi ose Spanjë. Sidoqoftë, kur ju - si një Hollandez - dëshironi të martoheni jashtë, duhet të plotësoni shumë formalitete dhe kërkesa dhe të mendoni për shumë pyetje. Për shembull, a ju lejohet madje të martoheni në vendin që keni zgjedhur? Çfarë dokumentesh ju duhen për tu martuar? Dhe mos harroni për legalizimin dhe përkthimin. Ju për shembull do t'ju duhet një përkthim zyrtar kur çertifikata e martesës nuk është në anglisht, frëngjisht ose gjermanisht.

Shpërndaje
Law & More B.V.