Aksidentet e diskutueshme të fundit me veturën drejtuese…

Aksidentet e diskutueshme të kohëve të fundit me veturën veturuese nuk e kanë shuar qartë industrinë dhe qeverinë Hollandeze. Kohët e fundit, një kambial është miratuar nga kabineti holandez i cili bën të mundur kryerjen e eksperimenteve në rrugë me vetura që drejtojnë veturën pa shoferin të jenë fizikisht të pranishëm në automjet. Deri më tani shoferi gjithmonë duhej të ishte i pranishëm fizikisht. Kompanitë së shpejti do të jenë në gjendje të bëjnë kërkesë për një leje që lejon të bëhen këto teste.

08-03-2017

pjesë