KENI NEVOJË PËR AVOKATIN E IMIGRIMIT?
PYET P FORR NDIHM LIGJORE

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Qartë.

kontrolluar ne daten Personal dhe lehtësisht i aksesueshëm.

kontrolluar ne daten Së pari interesat tuaja.

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të hënën deri të premten
nga ora 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe dalin
me një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% e klientëve tanë
na rekomandoni dhe se jemi vlerësuar mesatarisht me 9.4

/
Ligji i Migracionit
/

Ligji i Migracionit

Ligji i imigracionit rregullon çështjet në lidhje me pranimin, vendbanimin dhe dëbimin e të huajve. Shtetasit e huaj janë njerëz që nuk janë shtetas Hollandezë. Këta njerëz mund të jenë refugjatë, por edhe familjarë të njerëzve që tashmë jetojnë në Hollandë. Ata gjithashtu mund të jenë njerëz që duan të vijnë dhe të punojnë në Hollandë.

Menyja e Shpejtë

Avokatët tanë të imigracionit do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë nëse doni të paraqisni një leje qëndrimi ose kërkesë natyralizimi për veten tuaj, partnerin tuaj, një anëtar të familjes ose një punonjës. Law & More mund t'ju japë këshilla ose mund të hartojë të gjithë kërkesën për leje qëndrimi për ju. Nëse kërkesa juaj është refuzuar, ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë të paraqisni një kundërshtim ndaj vendimit të Shërbimit Hollandez të Emigracionit dhe Natyralizimit (IND). A keni një pyetje për një nga avokatët tanë të imigracionit? Nëse po, sigurisht që do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

AVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Avokatët tanë të imigracionit janë gati për ju

Law and More

Aplikimi për leje qëndrimi

Dëshironi të jetoni në Hollandë?
Ne mund t'ju ndihmojmë.

Biznes familjar

Bashkimi familjar

Nuk jeni me familjen tuaj apo familja juaj nuk është me ju? Zbuloni se çfarë mund të bëjmë për ju.

Imazhi i punëtorit

Migrimi i provave

Dëshironi të punoni dhe të jetoni në Holandë? Ne mund të organizojmë të gjithë procesin e aplikimit.

Dëshironi që një punonjës i huaj të punojë legalisht në Holandë? Kontaktoni.

"Law & More Avokatët
janë të përfshirë dhe mund të empatizojnë
me problemin e klientit”

Shembuj të lëndëve me të cilat mund t'ju ndihmojmë janë:
 • Lejet e qëndrimit;
 • Natyralizimi;
 • Ribashkimi familjar;
 • migrimi për motive punësimi;
 • Emigrantë me aftësi të larta.

Aplikimi për leje qëndrimi

Lejet e rregullta të qëndrimit përfshijnë të gjitha lejet e qëndrimit me përjashtim të lejeve të qëndrimit të azilit. IND zbaton një politikë kufizuese të pranimit. Një kërkesë për leje qëndrimi thjesht refuzohet nga IND nëse nuk plotësohen kushtet. Avokatët tanë të imigracionit kanë përvojë në aplikimin për lloje të ndryshme të lejeve të qëndrimit. Ne mund të paraqisim aplikime për lejet e mëposhtme të qëndrimit:

 • Leje qëndrimi për bashkim familjar;
 • Leje qëndrimi i vetëpunësuar;
 • Leje qëndrimi qytetar i BE-së;
 • Leje qëndrimi për migrantë me aftësi të larta;
 • Viti i studimit/kërkimit të lejes së qëndrimit;
 • Leje qëndrimi me afat të pacaktuar;
 • Leje qëndrimi për vazhdimin e qëndrimit;
 • Autorizimi i qëndrimit të përkohshëm (MVV).

Çfarë thonë klientët për ne

Rezultat i shkëlqyer dhe bashkëpunim i këndshëm

I paraqita rastin tim LAW and More dhe u ndihmua shpejt, me dashamirësi dhe mbi të gjitha në mënyrë efektive. Jam shumë i kënaqur me rezultatin.

10
Sabine
Eindhoven

Avokatët tanë të imigracionit janë të gatshëm t'ju ndihmojnë:

Zyrë Law & More Imazh

Aplikimi për nënshtetësi Hollandeze

Nëse dëshironi të aplikoni për shtetësinë Hollandeze, duhet të paraqitet një kërkesë për natyralizim. Shpesh është e vështirë të gjykoni vetë nëse keni të drejtë për natyralizim. Ndihma e një avokati të mirë të imigracionit është e rëndësishme, sepse kushtet shpesh janë shumë të ndërlikuara. Kujdesi në procedurën e aplikimit të natyralizimit është thelbësor për një aplikim të suksesshëm. Keni nevojë për ndihmë për të aplikuar për shtetësinë Hollandeze? Law & More ju ofron ndihmën e duhur dhe ju mbështet gjatë gjithë procesit.

Bashkimi familjar

Kushtet e rrepta vlejnë edhe për bashkimin e familjes. Nëse një kusht nuk përmbushet, kërkesa do të refuzohet. Anëtarët e mëposhtëm të familjes kanë të drejtë për bashkim familjar.

 • një bashkëshort;
 • një partner i regjistruar;
 • një partner i pamartuar;
 • fëmijët e mitur.

Një nga kushtet për bashkim familjar është që aplikanti dhe anëtar i familjes të dy duhet të jenë të paktën 21 vjeç. Përveç bashkëshortëve, partnerë të regjistruar, partnerë të pamartuar dhe fëmijë të mitur, partnerë të të njëjtit seks (të pamartuar) mund të kenë të drejtë për bashkim familjar.

Migrimi i punës

Dëshironi të vini në Hollandë për të punuar këtu si një migrant shumë i aftë, një person i vetëpunësuar ose të qëndroni këtu për një periudhë të shkurtër kohe me vizë biznesi? Avokatët tanë të imigracionit këshillojnë si punonjësit ashtu edhe punëdhënësit për mundësitë dhe i udhëzojnë ata gjatë procesit të aplikimit.

Migrant shumë i aftë

Një nga mënyrat më të mira për të lejuar një punonjës të huaj të qëndrojë dhe të punojë legalisht në Hollandë është të aplikosh për leje qëndrimi si një migrant mjaft i aftë. Në atë rast, nuk kërkohet leje pune. Kushti, megjithatë, është që punëdhënësi të regjistrohet në Hollandë si një sponsor i njohur me IND. Për më tepër, është e rëndësishme që migranti shumë i aftë të përmbushë një kërkesë të caktuar të ardhurash. Ekipi ynë i avokatëve të imigracionit mund t'ju ndihmojë dhe ne mund të paraqisim një kërkesë në emrin tuaj në IND. A do të të pëlqente kjo? Ju lutem kontaktoni Law & More.

A doni të dini se çfarë Law & More mund të bëjë për ju si një firmë ligjore në Eindhoven Amsterdam?
Pastaj na kontaktoni me telefon +31 40 369 06 80 ose dërgoni një e-mail në:
Zoti. Tom Meevis, avokat në Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Zoti. Maxim Hodak, avokat në & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.