A JENI DUHET P FORR NJIR FIRM T LA LIGJIT N THE HELANDS?

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

 Ne jemi mësuar të punojmë për klientë vendas dhe ndërkombëtarë.

 Niveli i lartë shërbimi për çdo klient, individë si dhe kompani apo institute.

 Ne jemi në dispozicion. Edhe sot.

Firmë ligjore në Eindhoven dhe Amsterdam - Law & More

Lehtë e arritshme


Law & More është në dispozicion të Hënën deri të Premten nga 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë


Avokatët tanë dëgjojnë çështjen tuaj dhe hartojnë një plan veprimi të përshtatshëm

Qasja personale


Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

Kush janë avokatët Law & More?

Ne jemi një firmë ligjore dinamike holandeze me një karakter ndërkombëtar, e specializuar në fusha të ndryshme të së drejtës holandeze. Ne flasim holandisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, polonisht, turqisht, rusisht dhe ukrainisht. Firma jonë ofron shërbime në një numër të madh fushash të ligjit për kompanitë, qeveritë, institucionet dhe individët. Klientët tanë vijnë nga Holanda dhe jashtë saj. Ne jemi të njohur për qasjen tonë të përkushtuar, të arritshme, të shtyrë, jo të pakuptimtë.

Mund të kontaktoni Law & More për pothuajse të gjitha çështjet për të cilat keni nevojë për avokat ose këshilltar juridik.

• Interesat tuaja janë gjithmonë parësore për ne;
• Ne jemi drejtpërdrejtë të arritshëm;
• Emërimet mund të bëhen me telefon (+31403690680 or +31203697121), Email (info@lawandmore.nl) ose përmes mjetit tonë online lawyerappointment.nl;
• Ne ngarkojmë tarifa të arsyeshme dhe punojmë në mënyrë transparente;
• Ne kemi zyra në Eindhoven dhe Amsterdam.

A nuk është pyetja apo situata juaj specifike në faqen tonë të internetit? Mos hezitoni të na kontaktoni. Ndoshta ne mund t'ju ndihmojmë gjithashtu.

Ekipi ynë

Tom Meevis


Partneri / Avokati Menaxhues
Maksim Hodak


Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen


Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet


Avokati-në-ligjit
Sevinc Hoeben-Azizova


Këshilltari Ligjor
Dounia el Attari


Unë jam shumë i kënaqur me shërbimin e Law & More. Kishte një komunikim jashtëzakonisht të mirë dhe të shpejtë, si rezultat ajo që më duhej ndihmë u zgjidh shpejt. Ai shkon në punë shpejt, drejtpërdrejt dhe me kujdes. Me të vërtetë një e rekomandueshme!

Zoë, Eindhoven

Unë u ndihmova në procesin e divorcit. Kam marrë ndihmën shumë të kualifikuar të një ekipi profesional. Një pikë e rëndësishme në bashkëpunim është një qasje personale ndaj klientit, duke marrë parasysh situatën specifike dhe interesat e klientit.
Jennifer, Eindhoven

Unë kam arritur Tomin dy herë në 2 vjet pasi më duhej urgjentisht në të dy rastet një këshillë ligjore për një çështje të madhe me një klient. Ai gjithmonë më dha hapat më të mirë për të ndërmarrë, duke më ndihmuar në çdo moment, duke kuptuar shumë qartë hijet e ndryshme dhe çështjet e çështjes, ai ka qenë shumë reagues të dy herë, dhe ne mund të gjenim një marrëveshje jashtë gjykatës me klientin, dhe në krye e që mbajnë një marrëdhënie miqësore dhe biznesi me klientin. Faleminderit !
Caroline, Barcelona

Unë hyra në zyrë me këpucë plumbi, me një letër nga komuna në duar se kopshti im do të mbyllet. Por letra e kundërshtimit ishte shkruar në mënyrë profesionale, saqë qendra ime e kujdesit ditor mund të qëndrojë e hapur pas dëgjimit! Puna kryesore e dorëzuar!

Syndra Osepa, Eindhoven

Tom është një avokat shumë i ditur, i cili bëri një punë të shkëlqyeshme duke më shpjeguar marrëdhëniet midis një numri të çështjeve të ndryshme ligjore.
Coen, de Kok

Marrë këshilla profesionale brenda kohës së dakorduar. Shumë të kënaqur dhe rekomandojmë shumë kompaninë dhe personalisht M.Hodak.
Vlad Dobrovinski, Amsterdam

Metoda e punës së avokatëve tanë

1. Njohja
Kurioz për pozicionin tuaj në një çështje ligjore dhe çfarë Law & More mund të bëjë për ju? Ju lutem kontaktoni Law & More. Ju mund të njiheni dhe t'ia paraqisni pyetjen tuaj avokatëve tanë përmes telefonit ose postës elektronike. Nëse dëshironi, ata do të caktojnë një takim për ju në Qendrën për Ndihmë Law & More zyrë.
2. Diskutimi i çështjes
Gjatë emërimit në Avokat dhe zyrë ne do t'ju njohim më tej dhe do të diskutojmë sfondin dhe zgjidhjet e mundshme në çështjen tuaj ligjore. Avokatët e Law & More gjithashtu do të tregojë se çfarë ata mund të bëjnë për ju në terma konkretë dhe cilat mund të jenë hapat tuaj të ardhshëm.
3. Plani hap pas hapi
Kur udhëzon Law & More për të përfaqësuar interesat tuaja, avokatët tanë do të hartojnë një kontratë për shërbime. Kjo kontratë përshkruan marrëveshjet që ata kanë diskutuar më parë me ju. Çështja juaj zakonisht do të kryhet nga avokati me të cilin keni qenë në kontakt.
4. Trajtimi i çështjes
Mënyra se si trajtohet çështja juaj varet nga pyetja juaj ligjore, e cila mund të ketë të bëjë me, për shembull, hartimin e një këshille, vlerësimin e një kontrate, ose kryerjen e procedurave ligjore. Në Law & More ne e kuptojmë që çdo klient dhe situata e tij / saj është e ndryshme. Kjo është arsyeja pse ne përdorim një qasje personale. Avokatët tanë gjithmonë përpiqen të zgjidhin shpejt çdo çështje ligjore.

Artikuj

Pyetjet e bëra më shpesh

Sa kushton të punësosh një avokat?
Kostot e një avokati varen nga lloji i caktimit dhe kohëzgjatja e tij.

Kostot e shërbimeve tona ligjore zakonisht bazohen në një tarifë për orë dhe tarifohen në mënyrë periodike. Sidoqoftë, ndonjëherë, mund të bëhet një rregullim i çmimit fiks. Law & More është i përgatitur të sigurojë një vlerësim ose pasqyrë të kostove në lidhje me caktimin paraprakisht. Më pas, gjithmonë do të merrni një specifikim të qartë të numrit të orëve të kaluara dhe punës së bërë.

Law & More zbaton tarifat e mëposhtme për orë:

Avokat 195 € - 225 €

Partneri 250 € - 275 €

Të gjitha normat janë pa TVSH 21%. Normat mund të rishikohen çdo vit.

Law & More nuk është i lidhur me Bordin Hollandez të Ndihmës Ligjore dhe nuk ofron shërbime në bazë të një 'shtese'. Nëse dëshironi të kualifikoheni për ndihmë juridike të subvencionuar, ju këshillojmë të kontaktoni një firmë tjetër ligjore.
Çfarë bën një avokat?
Pavarësisht nga çështja ligjore, avokatët në Law & More mund t'ju drejtojë dhe t'ju ndihmojë nga fillimi deri në fund të çdo çështje ligjore, bazuar në një strategji të menduar mirë, të përparuar. Nëse hartoni dhe rishikoni dokumente ligjore ose siguroni këshilla ligjore në rastin tuaj, Law & More a eshte aty per ty! Firma jonë ligjore gjithashtu ofron zgjidhje të mosmarrëveshjeve ligjore dhe shërbime gjyqësore për të dy bizneset dhe individët, dhe kryen vlerësime të balancuara të mundësive dhe rreziqeve para të gjitha procedurave ligjore. Për më tepër, Law & More jo vetëm që ju ofron shërbime juridike si këshilltar dhe ndërgjyqës, por është gjithashtu i disponueshëm për ju si një partner sparring.

Për çdo çështje ligjore, avokatët në Law & More zbatoni një strategji të qartë të përbërë nga katër hapa: njohja e njëri-tjetrit, diskutimi i çështjes së bashku, zbatimi i planit hap pas hapi dhe trajtimi i çështjes.
Kur keni nevojë për një avokat?
A jeni një sipërmarrës ose një individ privat që keni një problem ligjor dhe do të dëshironit ta shihni atë të zgjidhur? Atëherë është e mençur të thërrasësh një avokat. Mbi të gjitha, pavarësisht nëse jeni një sipërmarrës ose një individ, çdo çështje ligjore mund të ketë një ndikim të madh financiar, material ose jomaterial në biznesin tuaj ose jetën tuaj. Në Law & More, ne e kuptojmë se çdo çështje ligjore është një shumë. Prandaj, ndryshe nga shumica e firmave ligjore, Law & More ju ofron diçka shtesë. Ndërsa shumica e firmave ligjore kanë njohuri vetëm për një pjesë të kufizuar të ligjit tonë dhe kryejnë punë rutinore, Law & More ju ofron, përveç njohurive të gjëra dhe specifike ligjore, shërbim të shpejtë dhe një qasje personale. Për shembull, avokatët tanë janë ekspertë në fushat e së drejtës familjare, ligjit të punësimit, ligjit të korporatave, ligjit të pronës intelektuale, ligjit të pasurive të patundshme dhe pajtueshmërisë. Dhe kur bëhet fjalë për bizneset, Law & More vepron për sipërmarrësit në degë të ndryshme të industrisë, transportit, bujqësisë, kujdesit shëndetësor dhe shitjes me pakicë.

A doni të dini se çfarë Law & More siç mund të bëjë për ju një kompani ligjore në Eindhoven? Pastaj kontaktoni Law & More, avokatët tanë do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë. Mund të caktoni termin

• me telefon: +31403690680 ose +31203697121
• me e-mail: info@lawandmore.nl
• përmes faqes së Law & More: https://lawandmore.eu/appoination/
Si mund ta di se cili avokat më duhet?
Se cili avokat ju nevojitet zakonisht varet nga natyra e pyetjes suaj juridike. Për shembull, a keni ndonjë pyetje në lidhje me kompaninë tuaj? Atëherë keni nevojë për një avokat i cili është i specializuar në të drejtën e shoqërive tregtare. A ka karakter ndërkombëtar pyetja juaj juridike? Atëherë jeni më mirë me një avokat i specializuar në të drejtën ndërkombëtare. Duhet gjithashtu të theksohet se shumica e çështjeve ligjore kanë të bëjnë me më shumë se një fushë të ligjit, kështu që është e rëndësishme të angazhoheni një avokat i cili ka njohuri për secilën nga fushat e ligjit të përfshira.

Law & More është një kompani juridike aktive në fushën e së drejtës së korporatave, të drejtës së pronës intelektuale dhe teknologjisë, si dhe të drejtës së punës, të familjes, ligjit të imigracionit dhe ligjit të pasurive të patundshme. Përveç njohurive tona të gjera të ligjit holandez (procedural), Law & More është gjithashtu ndërkombëtar për nga shtrirja dhe natyra e shërbimeve të tij. Në mënyrë që t'u ofrojmë klientëve tanë shërbimin sa më të mirë të mundshëm, ne kemi një ekip të përkushtuar juristësh dhe juristësh shumëgjuhësh të cilët flasin anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, turqisht, rusisht dhe ukrainisht.

A po kërkoni një fushë tjetër të ligjit? Pastaj hidhni një vështrim në faqen tonë të ekspertizës e cila rendit të gjitha fushat tona të ligjit. Avokatët tanë janë ekspertë në të gjitha fushat e përmendura dhe do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë në çdo fushë.
Si mund ta di se cili avokat më duhet?
Se cili avokat ju nevojitet zakonisht varet nga natyra e pyetjes suaj juridike. Për shembull, a keni ndonjë pyetje në lidhje me kompaninë tuaj? Atëherë keni nevojë për një avokat i cili është i specializuar në të drejtën e shoqërive tregtare. A ka karakter ndërkombëtar pyetja juaj juridike? Atëherë jeni më mirë me një avokat i specializuar në të drejtën ndërkombëtare. Duhet gjithashtu të theksohet se shumica e çështjeve ligjore kanë të bëjnë me më shumë se një fushë të ligjit, kështu që është e rëndësishme të angazhoheni një avokat i cili ka njohuri për secilën nga fushat e ligjit të përfshira.

Law & More është një kompani juridike aktive në fushën e së drejtës së korporatave, të drejtës së pronës intelektuale dhe teknologjisë, si dhe të drejtës së punës, të familjes, ligjit të imigracionit dhe ligjit të pasurive të patundshme. Përveç njohurive tona të gjera të ligjit holandez (procedural), Law & More është gjithashtu ndërkombëtar për nga shtrirja dhe natyra e shërbimeve të tij. Në mënyrë që t'u ofrojmë klientëve tanë shërbimin sa më të mirë të mundshëm, ne kemi një ekip të përkushtuar juristësh dhe juristësh shumëgjuhësh të cilët flasin anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, turqisht, rusisht dhe ukrainisht.

A po kërkoni një fushë tjetër të ligjit? Pastaj hidhni një vështrim në faqen tonë të ekspertizës e cila rendit të gjitha fushat tona të ligjit. Avokatët tanë janë ekspertë në të gjitha fushat e përmendura dhe do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë në çdo fushë.